2777
2789
عنوان

شوهراتون خوشگلن

| مشاهده متن کامل بحث + 1345 بازدید | 90 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا بزار اینطور بگم شما یه مرد خوشگل و با شخصیت و درامد خوب رو انتخاب میکنید یا یه مرد چهره معمولی ...

شما اصلا سخن منو نفهمیدید. گفتم "ملاک"

یعنی ده تا مورد هست که مرد باید داشته باشه که بسیار مهمتر از زیبایی چهره است

حالا اگر کنار همه اونا زیبایی چهره هم داشت چه بهتر

بحث اولویت هاست

حالا متوجه شدید؟ 

خواهر برادری دیگش بچه دارن؟اگه اکثرشون بچهاشون شبیه خودشون باشن فککنم ژن قوی تری دارن نینی شمام شبیه ...

والله دارن ولی از ۸ تا نوه فقط یکیشون شبیهشونه😐

اما منم خیلی دوست دارم و دعا می کنم شبیه باباش بشه😃

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚

خوشگله واقعا،چون حتی قبل اینکه بریم توی رابطه حتی چندین بار دخترای فامیل میگفتن فلانی خیلی خوشگله😐ولی اصلا خوب نیست همین که میدونم دختر داییش که الان متاهله یجوری دوستش داشته که ۳ سال تمام پیام می‌داده می‌گفته دوستت دارم برام کافیه

عزیزِ من، برخی آدم‌ها هستند که اندوه‌های بزرگی هم دارند اما هنوز زندگی می‌کنند و لبخند می‌زنند. اندوه تو تا چه حد بزرگ است که حتی لبخند هم نمی‌زنی؟

چهره ش معمولیه حداقل برای خودم جذابه و دوسش دارم ولی قد و هیکلش خیلی خوبه.به کسی هم اجازه نمیدم درموردش نظر بده  

و اینکه چیزای خیلی مهم تر از چهره و ظاهر هست ک باید بیشتر به اونا توجه بشه 

کاربر جدید نیستم😁 

چراا قد بلند که برا پسرا خوبهمه خیلی ریزه میزه ام پیش اون🥺 بنظرم اینجوری بهتره

چیه آخه توخیابون  یه سروگردن ازهمه بلندتره 

توخواستگاری یه بار به خاطر قدبلندش ردش کرده بودم 

انقد سمج بازی دراورد که مجبورشدم .

منکه بدم میاد پیشش راه میرم حس بدی میگیرم ازش 

چون خودمم بیبی فیس و ریز نقشم 

خدا جونم                                                           دمت گرم   
چیه آخه توخیابون یه سروگردن ازهمه بلندتره توخواستگاری یه بار به خاطر قدبلندش ردش کرده بودم انقد سمج ...

چی بگم والا ولی اونقدرام که میگی بد نیس

ارع منم خودم قدم ۱۶۰ عع و ریزه میزه ام ولی باز همچین اختلافی رو دوس دارم و بنظرم قشنگ میاد