2777
2789
عنوان

شوهراتون خوشگلن

| مشاهده متن کامل بحث + 1379 بازدید | 90 پست

شوهرم شکل یوزارسیف هست 

واقعا خوشگله 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به غیر از یکی دو نفر بقیه همه شوهراشون نهایت جذابیت بودن 

زود باشین عکس بزارین منتظر چی هستین

بچه بودم دلم دوچرخه می خواست، دعا می کردم که خدایا به من دوچرخه بده؛ بعد متوجه شدم خدا اینطوری کار نمی کنه... یه دوچرخه دزدیدم و گفتم: خدایا منو ببخش!

یه ارتباطی هست بین چهره خوب داشتن با ادم خوب بودن

ک هر کسی توانایی تشخیصشو نداره ولی چشمای ادم و صورت ارامش اخلاق خوبشو رو میکنه

من ک ادم ترسناک بدقیافه ندیدم ک خوش اخلاق باشه

نمیدونم چطور میگن قیافه ملاک نیس

اگه مخالف نظرمی ریپلای نکن😁 
الان اتفاقا چهره خیلی خیلی برای خانوم ها مهم هستش

از طرف خودتون صحبت کنید نه همه خانم ها

چهره ملاک اول برای مرد نیست. اصلا مرد نباید هم زیبا باشه زیادی. ویژگی هایی که مرد را جذاب میکنه چیزهای دیگس

شما یه مرد بسیار خوشکل که انگل و آویزون تو هست و هیچ درآمدی نداره و شخصیتی نداره که بهش بشه تکیه کرد برات جذاب تره یا یه مرد با قیافه معمولی ولی درامد خوب و شخصیت بالا و حمایتگر که دستش جلو هیچ کس دراز نیست؟

چهره همسرم برای من دلنشین و دوست داشتنیه 💗اما از نظر بقیه خصوصا نسبت به من متوسط رو به پایین😁 و از نظر من خیلی خوبه که من از لحاظ ظاهر از همسرم بالاترم حس خوبی بهم میده نمیدونم چرا( بازم میگم نظر شخصی من هست طبق تحربیات من) البته همسر من خصوصیات ظاهری که من دوست داشتم یعنی قد و هیکل درشت دارند ولی از لحاظ چهره خب از من پایین تر هستن از لحاظ اندام هم خب من خوش هیکلم همسرم بیشتر هیکلشون پر و درشت هست نه کع بگم عظله ایی و سیکس پک دار😂

خب شاید از نظر شما ملاک نیست...

دیدید که پیام من بیشترین لایک رو گرفته. پس باید گفت شاید برای شما ملاک باشه

چون اکثر خانم ها برای یک عمر زندگی چیزهای خیلی مهمتری براشون ملاکه از مردشون

شوهر سابق من قدش ۱۹۴ بود و واقعا چهره جذابی داشت از نظر همه ولی خب آدم نبود حتی به خودشم رحم نداشت

از چ نظر به خودش رحم نمیکرد نمیدونم ولی خیلی خانما همینو میگن  درسته ک مرد خوش قیافه بد اخلاقه؟

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
دیدید که پیام من بیشترین لایک رو گرفته. پس باید گفت شاید برای شما ملاک باشهچون اکثر خانم ها برای یک ...

باشه برای من ملاکه!

بچه بودم دلم دوچرخه می خواست، دعا می کردم که خدایا به من دوچرخه بده؛ بعد متوجه شدم خدا اینطوری کار نمی کنه... یه دوچرخه دزدیدم و گفتم: خدایا منو ببخش!

از طرف خودتون صحبت کنید نه همه خانم هاچهره ملاک اول برای مرد نیست. اصلا مرد نباید هم زیبا باشه زیادی ...

حالا بزار اینطور بگم 

شما یه مرد خوشگل و با شخصیت و درامد خوب رو انتخاب میکنید 

یا یه مرد چهره معمولی و با شخصیت و درامد خوب رو ؟

مربی باشگاه بدنسازی