2777
2789
عنوان

کیدراما ها بیایننننن🥳

| مشاهده متن کامل بحث + 151 بازدید | 35 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من جند وقته دست و دلم نمیره سمت فیلم و سریال چه کیدراما چه هالیوود چه هرچی.. میشینم ببینم حوصله ام نمیکشه 😐😂چیکار کنم

خوشا به حال آنان که دل پاک دارند زیرا خدا را خواهند دید...انجیل متی باب ۵ آیه ۸❤️خداوند شبان من است؛محتاج نخواهم شد. مزامیر باب ۲۳ آیه ۱

داستانش چجوریه؟

داستان ملکه ایم هوا ریونگ و پسران دردسرسازش را نشان می دهد. او به جای رفتاری در شان و مقام یک ملکه، تصمیم می گیرد خود را از این محدودیت ها رها کند تا بتواند پسران خود را از طریق آموزش به شاهزاده های واجد شرایط تبدیل کند…

ژانر =کمدی .عاشقانه 

گفتن در یک جمله او را توصیف کن گفتم در آسمان تاریک       در میان همه ستارگان او ماه  من است))♥️