2777
2789
عنوان

کیدراما ها بیایننننن🥳

| مشاهده متن کامل بحث + 151 بازدید | 35 پست
مرسی گلم بنظرت مقدر شده با تو قشنگ تره یا تو فوق العادهی؟

تو فوق العاده ای رو یادم نبست خیلی وقت پیش دیدم 

مقدر شده با تو جالب بود 

کیدرامای مورد علاقه ام پنت هاوس هست ولی عاشقانه نیست ولی پیشنهاد میشه خیلی قشنگه

خوشا به حال آنان که دل پاک دارند زیرا خدا را خواهند دید...انجیل متی باب ۵ آیه ۸❤️خداوند شبان من است؛محتاج نخواهم شد. مزامیر باب ۲۳ آیه ۱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سریال های مورد علاقه من وقتی زندگی بهت نارنگی میده هندوانه چشمک‌زن بیست یک بیست پنجباشوهرم ازدواج کن ...

۲۵ ۲۱ بد تموم شد

خوشا به حال آنان که دل پاک دارند زیرا خدا را خواهند دید...انجیل متی باب ۵ آیه ۸❤️خداوند شبان من است؛محتاج نخواهم شد. مزامیر باب ۲۳ آیه ۱

سر پنت هاوس برام اعصاب نموند😁💔

آره مخصوصا فصل سوم😂😂فیلم هندی شده بود

اره ولی من دوستش داشتم

من استارت آپ هم خیلی دوست داشتم

لینک هم قشنگه .

من خیلی وقته ندیدم زیاد جدیدا رو نمیشناسم

سر آستین قرمز هم برای عررر زدن عالیه

اونم خوب بود ولی من زیاد علاقه نشون ندادم فقط به عنوان سرگرمی دیدمش

سر آستین قرمز رو دیدی؟ من سرش پاره شدم از بس گریه کردم

نه قشنگه؟چون الان تو فکر این بودم برم چی ببینم اگه این خوبه برم اینو ببینم

خیلی قشنگه ولی بد تموم میشه قسمت آخرو نبین😂😂قسمت اول هم بچگیشونه از قسمت دوم شروع کنی بهتره

خیلی قشنگه ولی بد تموم میشه قسمت آخرو نبین😂😂قسمت اول هم بچگیشونه از قسمت دوم شروع کنی بهتره

اها اوکی😂

سقوط بر تو و زیر چتر ملکه رو دیدی 

میخوام یکیشونو ببینم ولی نمیدونم کدومو اول ببینم

اها اوکی😂سقوط بر تو و زیر چتر ملکه رو دیدی میخوام یکیشونو ببینم ولی نمیدونم کدومو اول ببینم

زیر چتر ملکه رو ندیدم ولی سقوط بر روی تو خیلی قشنگه 

اها اوکی😂سقوط بر تو و زیر چتر ملکه رو دیدی میخوام یکیشونو ببینم ولی نمیدونم کدومو اول ببینم

من دیدم زیر چتر ملکه رو بیشتر دوست داشتم خیلی باحال بود کراش هم زیاد توش بود

گفتن در یک جمله او را توصیف کن گفتم در آسمان تاریک       در میان همه ستارگان او ماه  من است))♥️