2777
2789

من قبلا خیلی میخندیدم

هنوزم همونم

ولی بهتر شدم نسبت به قبلا

حس میکنم وقتی زیاد میخندم 

خیلی ارزشم میاد پایین

مخصوصا وقتی الکی میخندی

نظرتون؟ راهکارش چیه ؟ چطوری درس شیم

منم دقیقااا مثل توام 

یعنی لامصب هروقت میگم ن دیگه نمیخندم بازم نمیشه

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا....🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظر خودم خنده ایراد ندارع تا زمانی ک باعث رنجش کسی نشه

.. ـولی خوب زیاد بخندی حس جلف و سبک بودن شاید بدی

اگر روی صندلی قربانی نشستی بلند شو و روی صندلی مسئول بشین. وقتشه شجاعت خودت نشون بدی..یه خانوم باکلاس.. زندگی همینه میخوای بخای نمخای نخاه، آدم حسود دارع، آدم حرف بیار ببر دارع، آدم پرو طلبکار دارع، آدم ک خودش میگیره داره، آدم خیانت کار داره، آدم عقده ای دارع، آدم آسیب زننده داره، آدم لجباز داره، آدم دو رو داره،مردهای هول داره، آدم بدذات دارع، این تو هستی ک باید اون قدر محکم باشی ک هیچکدوم نتونه تو رو بشکنه🍁🍂🌧

ببین بستگی داره واقعا

اگه واقعا خودت خندت گرفته یا شکه شدی (گاهی وقتا خندیدن معنا های مختلفی داره) نشونه اعتماد به نفس پایین نیست

ولی اگه به خاطر اضطراب اجتماعی میخندی میتونه از اعتماد به نفس پایین باشه

بعضی چیزا تو ذات ادم هست

خیلی سخت تغییر میکنه اگر اینطوری به خودت خوش میگذره چه ایرادی دارع؟ 

فقد مثلا زمان مکان درستی باشه 

پیش دوستات و ادم های اشنا میتونی راحت باشی

پیش غریبع و مردها یکم سنگین تر

اگر روی صندلی قربانی نشستی بلند شو و روی صندلی مسئول بشین. وقتشه شجاعت خودت نشون بدی..یه خانوم باکلاس.. زندگی همینه میخوای بخای نمخای نخاه، آدم حسود دارع، آدم حرف بیار ببر دارع، آدم پرو طلبکار دارع، آدم ک خودش میگیره داره، آدم خیانت کار داره، آدم عقده ای دارع، آدم آسیب زننده داره، آدم لجباز داره، آدم دو رو داره،مردهای هول داره، آدم بدذات دارع، این تو هستی ک باید اون قدر محکم باشی ک هیچکدوم نتونه تو رو بشکنه🍁🍂🌧

ینی میری تو جمع مدام اینارو تو ذهنت مرور میکنی ک یادت باشه؟

نه شخصیتم از اول اینطوری بوده، همه ممیگفتن جدی هستی،وقتی کم بخندی، از خنده ت خوشال میشن. میگن عه فلانی خندید...

کم حرف بزنی میگن عه فلانی حرف مهمی زد، تمرین کن