2777
2789
عنوان

دیروز جوابا اومد تخصص قبول شدم🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 17475 بازدید | 512 پست
انشالا بستري بشي

مواظب خودت باش 

شاید قبل بستری شدنم تصمیم گرفتم یکی دو نفر رو به قتل برسونم

بچه بودم دلم دوچرخه می خواست، دعا می کردم که خدایا به من دوچرخه بده؛ بعد متوجه شدم خدا اینطوری کار نمی کنه... یه دوچرخه دزدیدم و گفتم: خدایا منو ببخش!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

افرین بهتخیلی سخت بود نه ؟!؟ پزشکی بهتره یا دندان ؟ 😂چقدر وقت گذاشتی خوندی ؟ روزی چند ساعت ؟ خود رف ...

ممنونم 

آره سخت که بود

سلیقه ایه دندون و پزشکی

عمومی هم همین دانشگاه تهران بودم

کتاب های qb کامران احمدی رو خوندم 

8 ماه وقت داشتم

لطفا سوال پزشکی نپرسید و در اینگونه موارد من رو تگ نکنید🩷  تشخیص و درمان و راهنمایی نیاز به شرح حال درست و معاینه خوب داره که اینجا امکانش نیست. اگر خودم تاپیکی ببینم که بتونم کمک کنم حتما کامنت میذارم.ولی اینجا فضای تفریح منه پس ممنون میشم به این فضا احترام بذارید.🙏

مبارکت باااشهه عزیزممم

۲ نیم ساله دیگه منم لیسانس میگیرممم

این تاپیک باشه یادگیرییی

بیامو بگممم منم آموزگارییی قبووولل شدممم😁

هر آنچه مرا به درد اورد، مرا ساخت!
خیلی خیلی مبارکه خانوم دکتر ولی توی این سایت بیشتر به روانپزشک احتیاج داره

ممنونم عزیزم

😂😂💔

لطفا سوال پزشکی نپرسید و در اینگونه موارد من رو تگ نکنید🩷  تشخیص و درمان و راهنمایی نیاز به شرح حال درست و معاینه خوب داره که اینجا امکانش نیست. اگر خودم تاپیکی ببینم که بتونم کمک کنم حتما کامنت میذارم.ولی اینجا فضای تفریح منه پس ممنون میشم به این فضا احترام بذارید.🙏

میدونی خونه داری که هیچکاش اینایی که زیر ۱۸ سال درسو ول میکنن میچسبن به شوهر کردن اونا یاد بگیرن که ...

درسته همینطوره 

اینجا زیاد دیدم به دخترای پشت کنکوری توصیه میکنن بیخیال درس ازدواج کن بهترین شغل برای زن خونه داریه 

این روزا میگذره اما به سختی

میدونی خونه داری که هیچکاش اینایی که زیر ۱۸ سال درسو ول میکنن میچسبن به شوهر کردن اونا یاد بگیرن که ...

با این حقوقا مستقلم بشیم به سختی ماشین میخریم چه برسه به خونه😔😔😔😔البته توی این سایت حقوقا بالای ۱۰۰ میلیونه

وااای آفرین بهت خانم دکترررر مبارکا باشگاه

منم عاشق این رشته ام الان سال چهارم عمومی ام توصیه ای نداری چیکار کنم باید که قبول شم حتما؟

بعد شما استریت بودی؟

اعتمادی نیست بر کار جهان / بلکه بر گردونِ گَردان نیز هم

مبارکه انشالله بهترین دکتر ایران بشی

ممنونم عزیزممم♥️♥️

اولین مریضاتم از همین نی نی سایت خودمون ویزیت کن😐😂

انشالله همه سلامت باشن😁