2777
2789
عنوان

دیروز جوابا اومد تخصص قبول شدم🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 17090 بازدید | 510 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مباركت باشه

ممنونم🩷

لطفا سوال پزشکی نپرسید و در اینگونه موارد من رو تگ نکنید🩷  تشخیص و درمان و راهنمایی نیاز به شرح حال درست و معاینه خوب داره که اینجا امکانش نیست. اگر خودم تاپیکی ببینم که بتونم کمک کنم حتما کامنت میذارم.ولی اینجا فضای تفریح منه پس ممنون میشم به این فضا احترام بذارید.🙏

مبارک باشههه😍💖💖💖💖💖

مرسی عزیزم😍♥️

لطفا سوال پزشکی نپرسید و در اینگونه موارد من رو تگ نکنید🩷  تشخیص و درمان و راهنمایی نیاز به شرح حال درست و معاینه خوب داره که اینجا امکانش نیست. اگر خودم تاپیکی ببینم که بتونم کمک کنم حتما کامنت میذارم.ولی اینجا فضای تفریح منه پس ممنون میشم به این فضا احترام بذارید.🙏

چیزیش نیست ولی اینکه تبلیغ میکنن و به زن های شاغل میگن شکسته و حمال جای بحث داره

اهان منظورتونو الان متوجه شدم .نمیدونم چرا ادما باهم کار دارن . یکی دوست داره کارمند باشه یکی دوست داره خانه دار

مبارکت باشه باعث افتخاری تو این سایت که پر گروهک خونه نشینی زن هاست تا شکسته نشن واقعا به اینجور تاپ ...

میدونی خونه داری که هیچ

کاش اینایی که زیر ۱۸ سال درسو ول میکنن میچسبن به شوهر کردن اونا یاد بگیرن که لاقل مستقل شن

چهارتا هنر یاد بگیرن

الانم میریزن سرم میگن به تو چه

ولی به عینه دیدم مردا به دختر مستقل نمیتونن زور بگن چون میدونن اون دختر خودش قوی و مستقله و خونه و ماشین خودشو داره