2777
2789
عنوان

دیروز جوابا اومد تخصص قبول شدم🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 16913 بازدید | 510 پست
اره خوبهولی تا اونموقع شرایط عوض میشه ممکنه یه رشته ای الان رو بورس باشه ولی 10سال بعد نهعزیزم سرخود ...

برم دکتر چی ؟ برم روانپزشک ؟ 

میزارم کنار ولی ذهنم درگیره 

مثلا تو خیالم یع پسر دوساله دارم 

گوشی که نیست بزارمش کنار بچس اونم تو ذهنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آفرین هزار آفرین الهی همیشه بدرخشی و از ته دلت بابت پیشرفتات ذوق کنی ....برای پسر منم دعا کن درس بخ ...

خیلی ممنونم ازتون 😍♥️

چشم حتما

انشالله همیشه موفق باشن♥️

لطفا سوال پزشکی نپرسید و در اینگونه موارد من رو تگ نکنید🩷  تشخیص و درمان و راهنمایی نیاز به شرح حال درست و معاینه خوب داره که اینجا امکانش نیست. اگر خودم تاپیکی ببینم که بتونم کمک کنم حتما کامنت میذارم.ولی اینجا فضای تفریح منه پس ممنون میشم به این فضا احترام بذارید.🙏

برم دکتر چی ؟ برم روانپزشک ؟ میزارم کنار ولی ذهنم درگیره مثلا تو خیالم یع پسر دوساله دارم گوشی که نی ...

اره روانپزشک 

لطفا سوال پزشکی نپرسید و در اینگونه موارد من رو تگ نکنید🩷  تشخیص و درمان و راهنمایی نیاز به شرح حال درست و معاینه خوب داره که اینجا امکانش نیست. اگر خودم تاپیکی ببینم که بتونم کمک کنم حتما کامنت میذارم.ولی اینجا فضای تفریح منه پس ممنون میشم به این فضا احترام بذارید.🙏

خیلی ممنونم ازتون 😍♥️چشم حتماانشالله همیشه موفق باشن♥️

دورت بگردم من پسرم زیاد درس نمیخونه کلاس هشتم خیلی اطرافینم قلبمو شکستن گفتن بزار ترک تحصیل کنه این عورضه درس خوندن نداره قلبمو تکه تکه کردن با حرفاشون ولی من مطمنم پسرم اگه بچسب ب درس موفق میشه ..‌‌معدلت بالا بود؟چقد در طول روز درس خوندی

عشق یعنی جای نفرین با دعا یادش کنی ....خانه اش آباد دلداری که یارش را فروخت
دورت بگردم من پسرم زیاد درس نمیخونه کلاس هشتم خیلی اطرافینم قلبمو شکستن گفتن بزار ترک تحصیل کنه این ...

خدانکنه

وای نه حیفه ترک تحصیل تو این زمونه؟

شما که مادرشین قطعا بهتر میشناسیدش وقتی فکر می‌کنید میتونه یعنی حتما میتونه

من۹۶ کنکور دادم معدل اونموقع فقط تاثیر مثبت داشت که درواقع بی تاثیر بود

معدل نهاییم ۱۹.۷۰ بود حدودا

روزی هم ۱۰ ساعت تو روز تعطیل و ۶ ساعت غیرتعطیل میخوندم 

کاش حل بشه شما میدونی روند درمانش طولانی یا نه ؟ معتاد نشم به داروهاش

حل میشه

نه بستگی به مشکلت داره گه چه قدر طول بکشه

نه اعتیادآور نیست

مبارکتون باشه عزیزم🥰

من شاعرم ؛ ملقب به نامیرا🩵 اشعار عاشقانه میگم بدون اینکه طعم عشق رو چشیده باشم ؛ دوستدار ادبیات پارسی☘️ پایه ی بحث های فلسفی و ادبی👌با اعتقادات متفاوت و اندکی سنت شکن💥 اگه ساز سنتی میزنید من قطعا طرفدارتونم🪕 در حد تجربیات و دانشم سعی میکنم مفید واقع بشم🫂                                                                                                                    آتشی باشیم برای ققنوس روحمان ؛ این خاکستر را                                     ‹ققنوسی› دیگر در راه است...✨

مبارکتون باشه عزیزم🥰

ممنونم عزیزم♥️

حل میشهنه بستگی به مشکلت داره گه چه قدر طول بکشهنه اعتیادآور نیست

اخه مثلا دکتر سوال میپرسه که اینجوری اونجوری یا هر سوالی 

بعد من الکی جواب میدم یا جواب دروغ میدم دست خودمم نیست 

اصلن نمیدونم از کی اینجوری شدمه 

نمیدونم چمه 

احساس میکنم خوشی زده زیر دلم گاهی هم احساس میکنک خیلی بدبختم 

نمیدونم برو چی بگم به دکتر

تبریک میگم ، انشاالله انقدر پیشرفت کنی کنی که گره از کار همه مریضا باز کنی

ممنونم عزیزم

واقعا انشالله♥️