2777
2789
عنوان

کسی هست اینجا هنوز لاک معمولی بزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 714 بازدید | 62 پست
من قبلا کاشت کردم دوباره دفعه دوم خیلی خووشگل بود صدفی بود بادومی اما ریمو کردم ناخنم نازک شده بود د ...

اون بخاطر سوهان کشی خیلی زیاد ناخن کار بوده یا مواد فاسد شده متاسفانه ناخن کار ها وجدان ندارن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به نظرم زیبایی ناخن بدون کاشت لاک زده خیلی بیشتره

هر چقدر دوست داشتی لایک کن                                             لطفا نقد یک رفتار غلط اجتماعی رو با دخالت کردن توی زندگی دیگران اشتباه نگیرین و رفتار های غلط خودتون رو با این شعار که زندگی هرکس به خودش مربوطه توجیه نکنید🙏‌.                                       ‌مراقب حرف‌هاتون باشید چون شما نمی‌دونید قراره چند بار تو ذهن طرف مقابل تکرار بشه...💔.                                                   موافق معادل‌سازی واژه های غیر ایرانی🇮🇷#فارسی_صحبت_کنیم

اون بخاطر سوهان کشی خیلی زیاد ناخن کار بوده یا مواد فاسد شده متاسفانه ناخن کار ها وجدان ندارن

دیکه کلا پشیمون شدم هیچوقت کاشت نمیکنم ناخن خودمم خوبه ولی عکس گذاشتم نمیاد

وقتی خورشید می‌درخشد، لذت ببر...اما وقتی ابرها آمدند هم برای خورشیدی که دیگر آنجا نیست گریه و زاری نکن!به جای این که انرژی خود را صرف گریه و ناله کنی، حالا از ابرها لذت ببر...و وقتی ابرها رفتند - و البته که می‌روند چون در این زندگی هیچ چیزی همیشگی نیست - آن وقت برای رفتن ابرها هم ناله نکن!پس هرچه که هست، با آن برقص و آواز بخوان... این راه هوشمندانه برای زندگی کردن است.هرچه که هست هست و هر چه که نیست نیست.

خوب شد بعد از ریمو کردن؟

تا یکی دوماه روغن نارگیل میزدم هرشب زینک هم میخوردم دیگه جون گرفت الان خوب شده

وقتی خورشید می‌درخشد، لذت ببر...اما وقتی ابرها آمدند هم برای خورشیدی که دیگر آنجا نیست گریه و زاری نکن!به جای این که انرژی خود را صرف گریه و ناله کنی، حالا از ابرها لذت ببر...و وقتی ابرها رفتند - و البته که می‌روند چون در این زندگی هیچ چیزی همیشگی نیست - آن وقت برای رفتن ابرها هم ناله نکن!پس هرچه که هست، با آن برقص و آواز بخوان... این راه هوشمندانه برای زندگی کردن است.هرچه که هست هست و هر چه که نیست نیست.

منم لاک میزنم ...گاهی هم لمینت میکنم 

ولی کاشت رو دوسه سال پیش انجام میدادم بعد دیدم خیلی سخته مدام بری ترمیم ...چون من مشغله کاریم بالا بود همش دیر میشد ..بعد ناخنام زشت میشد تاترمیم .

واسه همین لاک رو ترجیح میدم .

لمینتم گاهی مث عیدا ک همش تو سفرم و وقت مدام لاک زدن نیست ،اون زمان انجام میدم