2777
2789

من اردیبهشت باردار بودم که جنین ایست قلبی کرد و تا پای مرگ رفتم چون خونم رسید 5 و خیلی،اتفاق ها افتاد نتونستم برم مدرسه و سوالات امتحانی،ث یه دبیری،که درس من و به عنوان اضافه تدریس برداشت... خرداد اون سوالات و گرفت و بعد من نمیدونستم سوالات شهریور و هم من باید بگیرم مدیرم زنگ زده میگه تو چقدر نانجییی،فقط مفت خوری،میکنی چرا سوال طرح نکردی .من سوال و فرستادم...

تازه بهم میگه تو خودت و زده بودی مریضی وگرنه اونقدر برگه تصحیح نمی کردی(بذگه نهایی الکترونیکی بود من چون تبلت داشتم خوابیده تصحیح میکردم بیشترم به این خاطر که جنگ شد و دبیرای مناطق دیگه نتونستن)

حالا جالبه مدرسه خودش بخاطر برگه های من که به اسم اون مدرسه بود جلو افتاد

خیلی دلم شکست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برای این مسله ب کسی نمیگن نانجیب 

این یا معنی نانجیب نمیدونه

یا عمدا گفته

بذخورد کن سر همین کلمه باهاش طوری برخورد کنه ک بترسه

بهش بگو بخاطر همین ی کلمه میتونم برم شکایتت کنم اعاده حیثیت بکنم

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
عجبچه مدیر نامحترمیمدرسه ما انقدر همه چیز بر اساس احترامهمدیرمون انقدر خانمه که نگوچه افرادی پیدا می ...

میخواستم نمونه معلم شرکت کتم چون کتاب و اینا دارم برگشت بهم گفت تو درنمی‌ای یا اگه دربیای حق من خوردم شده

جالب معلم خودم بوده

شمر خدا بازنشست شده و من سال بعد مدرسه دیگه هستم

برای این مسله ب کسی نمیگن نانجیب این یا معنی نانجیب نمیدونهیا عمدا گفتهبذخورد کن سر همین کلمه باهاش ...

همین رو بگو

مفت خور و نانجیب یعنی چی؟؟؟؟

سر یه سوال طرح نکردن

نهایت بگه کم کاری کردی

راست میگن بگو شکایت میکنم و این کارو بکن

خیلی حرف بی ادبانه ایه

🌷
برای این مسله ب کسی نمیگن نانجیب این یا معنی نانجیب نمیدونهیا عمدا گفتهبذخورد کن سر همین کلمه باهاش ...

رفتم اداره گفتم

البته خودش گفت بای اداره تکلیفت و روشن کنم...

اما نیومد

اداره گفت برو حراست بگو

دیگه نرفتم

همین رو بگومفت خور و نانجیب یعنی چی؟؟؟؟سر یه سوال طرح نکردننهایت بگه کم کاری کردیراست میگن بگو شکایت ...

بیشتر به اسن خاطر دلم شکست که همه دیسک و کمرم و می‌کوبن سرم

آخه چیکار خودم نخواستم اینطور شع

خانواده شوهرم کم بود اینا هم اینطور

الیته شکر خدا شال بعد مدرسه دیگه هستم

اما دیسک کمرم همچنان هست

همین رو بگومفت خور و نانجیب یعنی چی؟؟؟؟سر یه سوال طرح نکردننهایت بگه کم کاری کردیراست میگن بگو شکایت ...

دقیقا اخه نانجیب ی نوع تهمت هم میشه 

دورررررر از جووووون استارتر قشنگم 

نانجیب ب زن خراب میگن😒😒😏این جور ک میدونم 

والا شاید مدیر بیسواده

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
هی چی بگم آبحیاگر سالم بودم کسی نبود بیماریم و بکوبه سرم

قربونت بیماری برای همه هست

فک کردی اون مدیر احمق با اون فکر کثیفش بیمار نمیشه

خودت ننداز دنبال معالجت باش انشاءالله درمان بشی

بعدم خدا ی نی نی قشنگ و سالم بهت هدیه بده😘

قربونت بیماری برای همه هستفک کردی اون مدیر احمق با اون فکر کثیفش بیمار نمیشهخودت ننداز دنبال معالجت ...

زنده باشی آبجی

راهای درمان و رفتم سه سال دکتر و فیزیو و کایروپراکتیک و آخرشم عمل

بدتر شدم

دیگه بایذثد تا آخر عمر فکر گنم محدود باشم و درد بکشم

سهم منم این بود

زنده باشی آبجیراهای درمان و رفتم سه سال دکتر و فیزیو و کایروپراکتیک و آخرشم عملبدتر شدمدیگه بایذثد ت ...

خدابزرگه ناامید نشو فداتشم