شش هفته و چهار روزمه دو روز پیش رفتم سونو قلب داشت قلبش ضعیف میزد هماتومم داشتم یکم بهم امپولو شیاف دادن تا سع ماهه ک نمیتونم صبر کنم شوهرم میگه زودتر بگو، حالا بنظرتون یبار دیگه سونو برم هفته بعد، بعد بهشون بگم؟
عزیزم ببخشیدااا چرا این همه بچه اوردید حالا سومی چرا من تو همین اولی دور از جمع ب گووو خوردن افتادم ...
کدوم همه دعا کن ان شالله به سلامتی و عافیت به دنیا بیاد هم خودم هم همسرم بچه زیاد دوست داریم از نظر مالی هم شکر خدا دستمون بسته نیست ،همسر و بچه هامم کم حال و همراه هستن وقتی همه چی فراهمه برای چی نیارم عزیزم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
😅 عزیزم میفهمم چی میگی ولی اولش اینجوریه کم کم بدنت بالانس میشه بارداریه اولتم هست یه حس آشفتگی و دلشوره هم داری که خب اینا همه دست به دست هم میده این حالت برات پیش میاد نگران نباش یکی دوماه دیگه هورمونات بالانس بشه درست میشه احوالت