2777
2789
عنوان

چه زمانی به مادر شوهرم بگم حاملم

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 19 پست
عه چه عجب ،من مادرشوهرم اینا و مامانم اینا کلا عشق بچه ان با اینکه سومی مه کلی ذوق دارن براش 😅

عزیزم ببخشیدااا چرا این همه بچه اوردید حالا سومی چرا من تو همین اولی دور از جمع ب گووو خوردن افتادم از الان

عزیزم ببخشیدااا چرا این همه بچه اوردید حالا سومی چرا من تو همین اولی دور از جمع ب گووو خوردن افتادم ...

کدوم همه دعا کن ان شالله به سلامتی و عافیت به دنیا بیاد هم خودم هم همسرم بچه زیاد دوست داریم از نظر مالی هم شکر خدا دستمون بسته نیست ،همسر و بچه هامم کم حال و همراه هستن وقتی همه چی فراهمه برای چی نیارم عزیزم

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هورمونام بهم ریخته اعصاب نمونده برام بخدا

😅 عزیزم میفهمم چی میگی ولی اولش اینجوریه کم کم بدنت بالانس میشه بارداریه اولتم هست یه حس آشفتگی و دلشوره هم داری که خب اینا همه دست به دست هم میده این حالت برات پیش میاد نگران نباش یکی دوماه دیگه هورمونات بالانس بشه درست میشه احوالت 

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم