2777
2789

7ماه فرصت دارم برای کنکور انسانی

نمی‌دونم میرسم بخونم یا نه کلا گیج شدم

همش دنبال مشاور و کتاب تست و ... هستم

نمی‌دونم از کجا باید شروع کنم صفر صفرم

تموم میکنی ولی الان بخون7ماه هم نیس10ماه هس

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم رشتم انسانی بود 

این وضعیت ک از کجا شروع کنم چی بخونم چیکار باید کنم برا همه هست 

طبیعیه 

بعدم معلومه ک میشه ۷ ماااااه وقت داری 

خیلی ام خوبه 

تو تلگرام پر از فیلمای استادای خوبه 

برای درسایی ک نیازه فیلم ببین بقیه رو خودت بخون و تست آموزشی بزن 

دنبال مشاورم نباش 

آخرش خودتی و خودت 

اگ جوری هستی ک یکی باید ب سمت درس ببرتت و نظاره گر باشه 

اره مشاور بگیر 

ولی باور کن مشاور فقط ۱۰ درصد تاثیر داره 

فقط شروع کن و اصولی درس بخون 

حتما موفق میشی ❤

برای ریاضی حتما حتمااااااااا وقت بزارید از همین الان بشینید و فیلمای اریان حیدری رو ببینید +ی کتاب دارن ب اسم هرکول بعد از هر فیلمی ک دیدید تستای همون کتاب هرکول رو بزنید 

بعد ک هرکول رو زدید میتونید از کتاب تستای دیگم استفاده کنید ولی هرکول تو اولویته 

ریاضی سخته ولی اگ از همین الان بشینید کار کنید مطمئنم ک تا کنکور سطحتون خیلی بالا میاد و قطعا تو این درس پیشرفت میکنید 

تاکید من رو این درس بخاطر اینه که هیچکس توجه خاصی ب این درس نداره همه اکثرا روان و جامعه رو خوب میدن 

شما اگ بتونی تو این درس خودتو بالا ببری و ی درصد خوب کسب کنی بهترین تراز و رتبه رو میاری 

و برای فنون این درس ب نظر من فیلم خیلی کمک کننده نیست و اگه خودتون بخونید خیلی خیلی موثر تره 

بستگی ب خودتونم داره میتونید فیلم ببینید و پیشنهادم اینه ک اگ خواستید فیلم ببینید فیلمای استاد قاضی رو ببینید 

ولی اگ میخاید خودتون تو این درس پیش برید از همین الان برای وزن و عروض سماعی کار کنید 

برای قرابت و ارایه ها فقط و فقططط تا جایی ک میتونید تست بزنید 

ارایه هارو اول مفهومی یاد بگیرید بعد برید سراغ تست زدن و کتاب نشر الگو برای تست زدن خوبه 

تاریخ ادبیاتم ک هر روز باید بخونید 

چون خیلی زود فراموش میشه 

در کل کتاب مهر و ماه برای فنون خیلی کتاب خوبیه هم ارایه ها هم وزن و عروض هم قرابت همه مباحث رو داره 

برای جامعه شناسی ب هیچ عنوان فیلم نبینید 

این درس مفهومی و حفظیه 

با فیلم دیدن برای این درس ب نظرم وقتتون رو هدر میدید 

فقط بشینید از کتاب پایه دهم شروع کنید درس ب درس بخونید و سعی کنید مفهومی بخونید طوری ک بفهمید اصل مطلب چیه و بعد برای هر درس تست بزنید بهترین کتاب در درجه اول برای این درس مشاوران و بعد از تسلط کافی مهر و ماهه 

البته ب نظرم همون مشاوران کافیه شما اگ دقیق بخونید میتونید ی درصد خیلی بالا تو این درس کسب کنید 

درس بعدی روانشناسیه ک اونم ب نظر من اصلا نیازی ب فیلم نداره 

اینم دقیقا مثل جامعه خیلی دقیق و مفهوم بخونید و بعد برای هر درس تست بزنید 

بهترین کتاب برای روان شناسی مشاورانه 

درس بعدی عربیه ک ب نظر من حتمااااااا از همین الان فیلمای استاد فلاح رو ببینید 

خیلی خیلی استاد خوبین و اگ دقیق با خودشون پیش برید قطعا درصد بالایی کسب میکنید 

خودشون ی سری جزوه و بانک تست دارن ک شما  بعد از هر مبحثی ک یاد می‌گیرید تستاشو میزنید 

و بعدشم تستای کتاب خیلی سبز ک خیلی درسنامه کامل و جامعی داره رو بزنید 

درس تاریخ هم ک کاملا حفظیه نیازی ب فیلم نداره 

فقط دقیق بخونید ب زمان ها توجه کنید 

خیلی دقیق و خوب بخونید 

جغرافیا هم همینطور فقط جغرافیا چند ساله ک مفهومی شده سعی کنید هر درس و با دقت و ب صورت مفهومی بخونید ک اصل مطلب و متوجه بشید 

پیشنهادم برای این دوتا درس کتاب مهر و ماهه 

ولی در کل برای تاریخ و جغرافیا تستای آزمون های آزمایشی بهتره 

برای فلسفه و منطق حتما حتما فیلمای استاد سودیان و ببینید 

خودشون ی سری بانک تست دارن 

در کنار اونا کتاب مشاوران هم خوبه 

این دو تا درس ب شدت مفهومی و سخت شده سعی کنید حتما با فیلم پیش برید و تا میتونید تست بزنید 

اگ بتونید درصد خوبی ازش بگیرید خیلی بهتون کمک میکنه 

برای اقتصادم فیلمای استاد خاکساری خیلی خوبه 

و تستای کتاب مهر و ماه 

این درس خیلی اسونه فقط برای حل مسائل باید سرعت عملتون بره بالا 

اگ از الان شروع کنید میتونید خیلی راحت این درس و ۱۰۰ بزنید چون واقعا درس سختی نیست و از همه بهتر ی کتابه فقط 

و در اخرم اینکه از همین الان آزمون ثبت نام کنید 

ازمون های حضوری خیلی کمک کنندس و شمارو آماده کنکور میکنه و باعث میشه با نقطه ضعفاتون رو ب رو بشید و اونارو حل کنید و ..

امید وارم مطالبی ک براتون فرستادم مفید و موثر باشه 

با آرزوی موفقیت برای شما 🙏

منمممممم ✨

من الان چند روزه خودم رو درگیر گرفتن چه نوع کتابی از کجا شروع کنم و.... اینا کردم ولی بنظرم بیشتر از این نباید وقت تلف کرد چون من ترمیم معدل هم قرار انجام بدم و تمرکز رو پایه یازدهم و دوازدهم بزارم

والان پایه دهم رو قرار شروع کنم

من 1401دیپلم گرفتم

کتاب های درسی تغییر کردن ؟

تنها قضیه ای که منو سردرگم کرده اینکه دوسالی از درس دور بودم 🤦🏻‍♀️

من الان چند روزه خودم رو درگیر گرفتن چه نوع کتابی از کجا شروع کنم و.... اینا کردم ولی بنظرم بیشتر از ...

اره واقعا درگیر نکن بشین فقط شروع کن به خوندن اینو بخری اون یکی میمونه 

ارهههعهه عزیزممممممم تغییر کرده نه حالا خیلی ولی هر سال یه بخشی جدید اضافه یا عوض میشه 

حتماااااا چاپ جدید بگیر