برای ریاضی حتما حتمااااااااا وقت بزارید از همین الان بشینید و فیلمای اریان حیدری رو ببینید +ی کتاب دارن ب اسم هرکول بعد از هر فیلمی ک دیدید تستای همون کتاب هرکول رو بزنید
بعد ک هرکول رو زدید میتونید از کتاب تستای دیگم استفاده کنید ولی هرکول تو اولویته
ریاضی سخته ولی اگ از همین الان بشینید کار کنید مطمئنم ک تا کنکور سطحتون خیلی بالا میاد و قطعا تو این درس پیشرفت میکنید
تاکید من رو این درس بخاطر اینه که هیچکس توجه خاصی ب این درس نداره همه اکثرا روان و جامعه رو خوب میدن
شما اگ بتونی تو این درس خودتو بالا ببری و ی درصد خوب کسب کنی بهترین تراز و رتبه رو میاری
و برای فنون این درس ب نظر من فیلم خیلی کمک کننده نیست و اگه خودتون بخونید خیلی خیلی موثر تره
بستگی ب خودتونم داره میتونید فیلم ببینید و پیشنهادم اینه ک اگ خواستید فیلم ببینید فیلمای استاد قاضی رو ببینید
ولی اگ میخاید خودتون تو این درس پیش برید از همین الان برای وزن و عروض سماعی کار کنید
برای قرابت و ارایه ها فقط و فقططط تا جایی ک میتونید تست بزنید
ارایه هارو اول مفهومی یاد بگیرید بعد برید سراغ تست زدن و کتاب نشر الگو برای تست زدن خوبه
تاریخ ادبیاتم ک هر روز باید بخونید
چون خیلی زود فراموش میشه
در کل کتاب مهر و ماه برای فنون خیلی کتاب خوبیه هم ارایه ها هم وزن و عروض هم قرابت همه مباحث رو داره
برای جامعه شناسی ب هیچ عنوان فیلم نبینید
این درس مفهومی و حفظیه
با فیلم دیدن برای این درس ب نظرم وقتتون رو هدر میدید
فقط بشینید از کتاب پایه دهم شروع کنید درس ب درس بخونید و سعی کنید مفهومی بخونید طوری ک بفهمید اصل مطلب چیه و بعد برای هر درس تست بزنید بهترین کتاب در درجه اول برای این درس مشاوران و بعد از تسلط کافی مهر و ماهه
البته ب نظرم همون مشاوران کافیه شما اگ دقیق بخونید میتونید ی درصد خیلی بالا تو این درس کسب کنید
درس بعدی روانشناسیه ک اونم ب نظر من اصلا نیازی ب فیلم نداره
اینم دقیقا مثل جامعه خیلی دقیق و مفهوم بخونید و بعد برای هر درس تست بزنید
بهترین کتاب برای روان شناسی مشاورانه
درس بعدی عربیه ک ب نظر من حتمااااااا از همین الان فیلمای استاد فلاح رو ببینید
خیلی خیلی استاد خوبین و اگ دقیق با خودشون پیش برید قطعا درصد بالایی کسب میکنید
خودشون ی سری جزوه و بانک تست دارن ک شما بعد از هر مبحثی ک یاد میگیرید تستاشو میزنید
و بعدشم تستای کتاب خیلی سبز ک خیلی درسنامه کامل و جامعی داره رو بزنید
درس تاریخ هم ک کاملا حفظیه نیازی ب فیلم نداره
فقط دقیق بخونید ب زمان ها توجه کنید
خیلی دقیق و خوب بخونید
جغرافیا هم همینطور فقط جغرافیا چند ساله ک مفهومی شده سعی کنید هر درس و با دقت و ب صورت مفهومی بخونید ک اصل مطلب و متوجه بشید
پیشنهادم برای این دوتا درس کتاب مهر و ماهه
ولی در کل برای تاریخ و جغرافیا تستای آزمون های آزمایشی بهتره
برای فلسفه و منطق حتما حتما فیلمای استاد سودیان و ببینید
خودشون ی سری بانک تست دارن
در کنار اونا کتاب مشاوران هم خوبه
این دو تا درس ب شدت مفهومی و سخت شده سعی کنید حتما با فیلم پیش برید و تا میتونید تست بزنید
اگ بتونید درصد خوبی ازش بگیرید خیلی بهتون کمک میکنه
برای اقتصادم فیلمای استاد خاکساری خیلی خوبه
و تستای کتاب مهر و ماه
این درس خیلی اسونه فقط برای حل مسائل باید سرعت عملتون بره بالا
اگ از الان شروع کنید میتونید خیلی راحت این درس و ۱۰۰ بزنید چون واقعا درس سختی نیست و از همه بهتر ی کتابه فقط
و در اخرم اینکه از همین الان آزمون ثبت نام کنید
ازمون های حضوری خیلی کمک کنندس و شمارو آماده کنکور میکنه و باعث میشه با نقطه ضعفاتون رو ب رو بشید و اونارو حل کنید و ..
امید وارم مطالبی ک براتون فرستادم مفید و موثر باشه
با آرزوی موفقیت برای شما 🙏