2777
2789
عنوان

به شوهرم گفتم جدا بشیم قبول نکرد

474 بازدید | 23 پست

حالم روز بروز بدتر میشه بش گفتم بیا جدا بشیم به غلط کردن افتاد اما وقتی ازش پرسیدم اون موقه عذاب وجدان نگرفتی ساکت موند بعد گف اگ بگم آره باز داستان درست میکنی اگه بگم نه باز یچیز دیگه میگی

معلوم نیس باخودش چندچنده ازش متنفرم دیگه اونو مرده حساب میکنم انگار ک اصلا وجود نداره بی لیاقت

پسرم (امیرحسینم)تمام زندگیمه دلم میخواد براش مادر خوبی باشم هدفدار باشم تا اونم تو زندگیش هدفهای خوبی داشته باشه انشالله🙏🌹
ولش کن ببخشششش

نمیتونم آخه چطور دلش اومد بامن اینکارو بکنه نمیدونی من چقد واس این زندگی سختی کشیدم ۲هفته سرکاره بچه هاشو بدندون گرفتم تنها بزرگشون کردم آخر ایطوری مزدمو داد

پسرم (امیرحسینم)تمام زندگیمه دلم میخواد براش مادر خوبی باشم هدفدار باشم تا اونم تو زندگیش هدفهای خوبی داشته باشه انشالله🙏🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیانت کرده ؟؟

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

قلبم درد گرفت

به سوی الله بازگردید قبل از اینکه به سوی او بازگردانیده شوید...من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

بچه ها توتاپیکام هس همهچی نمیخوام دوباره توضیح بدم حالم بده

بلاخره چی گفت عذاب وجدان داشت یا نه؟

نه نداشت اگه داشت که ۳سال طولش نمیداد تازه زنه ولش کرده اون اصرار داش ک بمونه