2777
2789
قدت خوبه که من155قدمه دخترخاله دارم قدشون 175ایناس بازم یجوری جلوشون اعتمادبنفس دارم بااینکه اهل توه ...

منم اهل توهین نیستم و خیلی مودبم

این یکی داشت زیادی حرف گنده تر از دهنش میزد گفتم سر جاش بشونمش بهتره

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

غلط کرده توهین کرده

خیلی بده ک میخوان فرهنگ افتضاح غربی رو رواج بدن ک باید دخترها ب پسرها دست بدن

تازشم اینا ک طرفدار آزادی بیان و آزادی اعتقادات هستن

چجوریه وقتی یکی نخواد دست بده اینجوری بیشعور و بی فرهنگ میشن🤔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم اهل توهین نیستم و خیلی مودبماین یکی داشت زیادی حرف گنده تر از دهنش میزد گفتم سر جاش بشونمش بهتره

کارخوبی کردی اگر به توهیناش بخندی کم‌کم عادت می‌کنه جلوجم به خودش اجازه میده هرچیزی بگه

دلم داغ مادر،روشه من مادرموازدست دادمو،ازهمون روز،زندگیم تموم شد انگیزه ندارم دلخوشی ندارم خوشحالی وامیدب آینده ندارم من هیچی ندارم هیچی کاش خدایه نگاب دل من‌میکرد،وب حرمت همون مادرموبرام میذاشت کاش😔😔

همه جا بیشعور پیدا میشه متاسفانه انگار شما خودتون قدتون و انتخاب کردین اگه بازم تیکه انداخت اصلا محل نذارید بهش بیشتر میسوزه

خدایا چنین کن سرانجام کار  تو خوشنود باشی و ما رستگار💝

واقعا چرا فکر میکنین خون ب مغز قد بلندا نمیرسه😂از سرخرگ آئورت قلب سه تا شاخه واسه خون رسانی به سر ...

عزیزم منظورم شماها نیستید بیشتر تیکه به بیشعورایی ک فکر میکنن قدشون بلندِ قله اورست رو فتح کردنه

هی نفسی میاد و میگاد🙃

عزیزم منظورم شماها نیستید بیشتر تیکه به بیشعورایی ک فکر میکنن قدشون بلندِ قله اورست رو فتح کردنه

اخه من زیاد اینو شنیدم ک قد بلندا عقل ندارن ولی واسم سواله چطور اخه😂

شعور و شخصیت هر کسی دست خودشه حالا قد بلند کوتاه

ادم باید اصالت و شخصیت داشته باشه

اه اه ای کاش می شد یکی بزنم تو دهنش اعصابم خورده الان می بینم که پست گذاشته تو پیجش که دختر داییم بهم گفته زرافه! بقیه هم باش دارن هم دردی می کنن به سرم زده که برم پیج فیک بزنم به همه بگم که کلاه بردار هستش😒😒😒😒😒😒

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

خیلیم خوب کردی 

افرین بهت 

بیشتر از اینا از این به بعد بهش بگو 

والا فکر کردن هرچی دلشون بخواد میتونن بگن 

دفعه بعد بهش بگو خداراشکر من عقلم به جا قدم دراز شد 

اخه بعضیا قدشون دراز میشه ولی عقلشون نه

خیلیم خوب کردی افرین بهت بیشتر از اینا از این به بعد بهش بگو والا فکر کردن هرچی دلشون بخواد میتونن ب ...

دقیقا

گذاشتم راه حل رو واسه ات