2777
2789
عنوان

بعضی وقتا با خودم میگم چه گناهی کردم این آدم پدر منه

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 39 پست

من خیلی دیر فهمیدم هیچ کس بهم نگفت خودمم بچه بودم ولی شما بدون و با این علم برو جلو که طرف مقابلت بیماره و تحمل کن ولی میدونم چقدر سخته من الان هم در عذابم ولی چه میشه کرد شانس منم این بود 

میگن دعای نینی سایتیها میگیره دعام کنید یه زن خسته ولی امیدوارم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایکاش خواب بود

آره واقعا

خدا کمکت کنه

از خدا زیاد کمک بگیر با خدا زیاد حرف بزن اگه مسلمونی نماز و قرآن بخون ان‌شاءالله زندگیت بهتر بشه

خواهرانه میگم که تسلیم نشو و مقاوم بمون 

قربونت برم عزیزم پس بدون تنها نیستی من فقط یه گوشه از مشکلاتمو گفتم فکر نکنی تنهایی.نکنه برای دوری و فرار از خونه با آدم نامناسب ازدواج کنی یا پناه ببری بهش که از چاله میفتی تو چاه خدایی نکرده حداقل زندگی بعدیت خوب باشه خیلی مواظب خودت باش مثل یه گل خشک هستی که خیلی تشنس.🩷

میگن دعای نینی سایتیها میگیره دعام کنید یه زن خسته ولی امیدوارم.

چرا ناامیدش می‌کنید درمان شدنی هست یک رابطه امن درمانی طولانی مدت میتونه جایگزین رابطه های آسیب‌زای ...

معمولا جواب نمیدم ولی الان واقعا برام سواله چرا یه خط رو تا آخر نمیخوید و فوری ریپلای میزنید؟🤔

من نوشتم تاثیرش رو میشه به حداقل رسوند و زندگی خوبی داشت ولی هیچ روانشناس که هیچ، آدم عاقلی فکر نمیکنم خاطرات اونم مال یه عمر، به کل فراموش میشن و اثری ازشون نمیمونه. ناامید شدن از انتظار بیهوده میاد نه حرف منطقی. رابطه هم اگه منظورتون چیزی غیر از روانکاویه خودش ممکنه باعث مشکلات جدیتر بشه

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
معمولا جواب نمیدم ولی الان واقعا برام سواله چرا یه خط رو تا آخر نمیخوید و فوری ریپلای میزنید؟🤔من نو ...

شما گفتید درمان شدنی نیست که اتفاقا رواندرمانی درمان کننده است. جاش مثل یک زخم بزرگ میمونه هم توصیف یک فرد درمان شده نیست. این یعنی دردش زیاد میمونه. 

در انتخاب کلمات دقت بفرمایید بار معنایی دارند

خاطرات فراموش نمیشوند اما دردشون رو میشه خیلی کم کرد. 

منظورم از رابطه هم رابطه درمانی هست هم یک پارتنر امن و هم یک دوست امن. 

دلبستگی ناایمن با ارتباط مداوم با یک فرد با دلبستگی ایمن قابل ترمیم هست. 

البته که منظور من بیشتر درمان هست و الا با اسیب به دنبال رابطه رفتن درصد خیلی کمی میتونه رابطه سالمی رو به وجود بیاره و فردی رو با دلبستگی ایمن انتخاب کنه.