2777
2789
عنوان

ی سئوال راجب غیبت امتحان دانشگاه

| مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 42 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یک ماهی گذشتهبلهتو سایت نوشته حذف با نظر شورا

قوانین دانشگاه شما فرق می‌کنه والا نمیدونم از ما سه روز بگذره صفر رد میشه 

🖤 «گاهی بعضی چیزها رو بهتره فقط توی دل نگه داشت… نه از روی ترس، نه از روی ضعف؛ فقط چون همه ظرفیت شنیدنش رو ندارن.»

من ترمی که عروسی کردم ۲ تا امتحان ندادم اولی حذف دومی رو یه صفر قشنگ دادن تر زد به معدلم

دانشگاه ما هر دورو صفر میزنه لامصب آخه مگه مریضید 

واسه حذف پزشکی هم گفتن یبار اونم فرداش حتما مدارک پزشکی بیارید 

🖤 «گاهی بعضی چیزها رو بهتره فقط توی دل نگه داشت… نه از روی ترس، نه از روی ضعف؛ فقط چون همه ظرفیت شنیدنش رو ندارن.»

الان یعنی صفر رد نکردن و نیازی نیست برم حذف پزشکی بکنم؟

حتما بپرس از مسئولین دانشگاه آخه یکماه گذشته برای حذف پزشکی که خیلی دیره 

پیگیر بشید نمرات به این خوبی داری یه موقع معدلت خراب نکنه 

دانشگاه ما هر دورو صفر میزنه لامصب آخه مگه مریضید واسه حذف پزشکی هم گفتن یبار اونم فرداش حتما مدارک ...

منم اون ترم رفتم پرسیدم تالار روز امتحان بود گفتن یه مدرک بستری چند روزه بیار ما هم آشنا نداشتیم ولی چون بعدا واحد برداشتم و نمره خوب بود نمره قبلی تاثیرش میره از معدل

منم اون ترم رفتم پرسیدم تالار روز امتحان بود گفتن یه مدرک بستری چند روزه بیار ما هم آشنا نداشتیم ولی ...

من کلا از هیچ جا شانس ندارم 

دو سال هست دانشگاه ما دیگه نمرات درسایی که نمره خوب گرفتی رو جایگزین درسای افتاده نمیکنه و میانگینش رو قرار میده 

خوبه بازم تونستید جبران کنید 

جایگزین چجوریه نفهمیدم؟

ببینید مثلاً یه درسیو قبلا کسی میفتاد با نمره ۹ ترم بعد میشد ۱۶ نمره ۱۶ جایگزین میشد براش ولی الان دیگه نمره ۱۶ رو جایگزین نمیکنن میانگین میگیرن