2777
2789
عنوان

ی سئوال راجب غیبت امتحان دانشگاه

196 بازدید | 42 پست

بچها 

من درس اقتصادم رو نرفتم امتحان زدم و غیبت خوردم 

الان امتحان جبرانی گذاشتن

نمیدونم برم امتحان بدم یا ن

هیچی بلدنیستم احساس میکنم پاسش نمیکنم

بنظرتون امتحان بدم یا بزارم حذف بشه ترم بعد بردارم ؟

میترسم امتحان بدم معدلم بیاره پایین

ز غوغای جهان میو 🍕

اون درس دیگه برات صفر رد میشه 

مگر اینکه حذف پزشکی کنی 

🖤 «گاهی بعضی چیزها رو بهتره فقط توی دل نگه داشت… نه از روی ترس، نه از روی ضعف؛ فقط چون همه ظرفیت شنیدنش رو ندارن.»

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان میتونم حذف پزشکی کنم؟

چند روز از امتحان گذشته؟

روزانه میخونید؟

🖤 «گاهی بعضی چیزها رو بهتره فقط توی دل نگه داشت… نه از روی ترس، نه از روی ضعف؛ فقط چون همه ظرفیت شنیدنش رو ندارن.»

اگه قبول نمیشی حذفش کن مونده به استادش بعضیا پاس میکنن

اگه امتحان شرکت نکنی صفر رد میشه اصلا دست استاد هم نیست مگر اینکه حذف پزشکی کنه 

ولی خب باید صورت جلسه رو امضا کنه که استاد یه نمره بده حالا یا میندازه یا پاس میکنه

اگه امتحان شرکت نکنی صفر رد میشه اصلا دست استاد هم نیست مگر اینکه حذف پزشکی کنه ولی خب باید صورت جلس ...

نه بعضی دانشگاه ها فرق میکنن دانشگاه ما برای دومین امتحان اگه نریم صفر رد میکنه

نه بعضی دانشگاه ها فرق میکنن دانشگاه ما برای دومین امتحان اگه نریم صفر رد میکنه

آزاد میخونید احتمالا وگرنه ما که دیر بریم هم رامون نمیدن

آزاد میخونید احتمالا وگرنه ما که دیر بریم هم رامون نمیدن

سراسری تبریز روزانه ماهم دیر بریم راه نمیدن ولی خب این مدلیه برای دانشگاه ما سراسری یه دانشگاه دیگه ترم تابستونی ورداشته بودم اونا میگفتن برای ما همچین نیست 

سراسری تبریز روزانه ماهم دیر بریم راه نمیدن ولی خب این مدلیه برای دانشگاه ما سراسری یه دانشگاه دیگه ...

خوش به حالتون ما اگه نریم یا حتی اگه سر جلسه صورت جلسه رو امضا نکنیم صفر رد میشه