2777
2789
عنوان

نی نی یار

| مشاهده متن کامل بحث + 537 بازدید | 59 پست

کی توهین کرده

هر کجناره سیل کنم تو وام دیاری❤️گلونی نه فقط یک تکه پارچه ،پرچم بی صدا و غرش زاگرس است بر بلندای پیشانی زنان و مردان لر مثل پرچم آزادی میرقصد نشان نجابت ونترسی، سمبل خاک گرم و کوه غیرت.گلونی را نمیشود از تنِ زاگرس جدا کرد همانگونه که نمیشود از صدای کوه پژواک دایه دایه را گرفت.《دایه دایه وقت جنگه...》این صدای مادران است که گلونی به سر فرزند به دل، و غیرت به مشت، بر سینه ی تاریخ کوبیدند. گلونی به خون و خاک و عشق بافته شده است زبان بی کلامی ست که می گوید 《من لرم من زاگرسم ریشه ام در صخره هاست》 اگر روزی کسی پرسید این تکه پارچه چیست بگو این گلونی ست و تنها از آن لر است تنها از آن زاگرس است و تنها با نوای《 دایه دایه》 زنده می ماند

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزمزم من فقط گفتم عاشق تورکا هستم ولی ایشون اومد و کل تاپیکو به فنا داد کلا از اینا که اغتشاش کنن خی ...

ادم عادی نرمال لر لور نمینویسه میفهمی که چی میگم فقط کار امثال شماست که خوب میدونیم از کیایید

هر کجناره سیل کنم تو وام دیاری❤️گلونی نه فقط یک تکه پارچه ،پرچم بی صدا و غرش زاگرس است بر بلندای پیشانی زنان و مردان لر مثل پرچم آزادی میرقصد نشان نجابت ونترسی، سمبل خاک گرم و کوه غیرت.گلونی را نمیشود از تنِ زاگرس جدا کرد همانگونه که نمیشود از صدای کوه پژواک دایه دایه را گرفت.《دایه دایه وقت جنگه...》این صدای مادران است که گلونی به سر فرزند به دل، و غیرت به مشت، بر سینه ی تاریخ کوبیدند. گلونی به خون و خاک و عشق بافته شده است زبان بی کلامی ست که می گوید 《من لرم من زاگرسم ریشه ام در صخره هاست》 اگر روزی کسی پرسید این تکه پارچه چیست بگو این گلونی ست و تنها از آن لر است تنها از آن زاگرس است و تنها با نوای《 دایه دایه》 زنده می ماند

از مهاجران شریف هند 😂

بعضیا خودشون عادت کردن تاپیک میزنن تعریف خودشون میدن 

کافیه یکی پیدا شه بگه لرا یا ترکا اینجور ویژگی خوب رو دارن 

با ده کاربری میان توهین کردن

گاهی زخم‌هایمان از امن‌ترین آغوش‌ها به جا می‌مانند اعتماد ، زیباترین و در عین‌حال شکننده‌ترین دارایی انسان است🙏🏻

بعضیا خودشون عادت کردن تاپیک میزنن تعریف خودشون میدن کافیه یکی پیدا شه بگه لرا یا ترکا اینجور ویژگی ...

والا تا جایی که میدونم همیشه سنگ ما ترکا سنگین بوده 

کاربری مشترک🎐🥢🎶

تاپیک قومیتی نزن تاپیکت برا ترکا بود دیدی توهین شد قفل میکردی چرا اسم لر آوردی خودت؟؟؟من بگم شمالیا ...

در واقع وقتی دیدم تورکای عزیز ناراحت شدن از حرفای این خانم گفتم بزار بگم لور هستم  تورک لور کورد فارس همه تو یه کشوریم و باید پشت هم باشیم  و  تو همه ی قومیت‌ها همه جور آدم هست و نباید همه رو مثل هم ببینیم 

ادم عادی نرمال لر لور نمینویسه میفهمی که چی میگم فقط کار امثال شماست که خوب میدونیم از کیایید

بله دیگه

لوررررر 

باز اگه لر بود و به کیبورد لری مینوشت یا میفهمید هیچی مشخصه کیه

گاهی زخم‌هایمان از امن‌ترین آغوش‌ها به جا می‌مانند اعتماد ، زیباترین و در عین‌حال شکننده‌ترین دارایی انسان است🙏🏻

بعضیا خودشون عادت کردن تاپیک میزنن تعریف خودشون میدن کافیه یکی پیدا شه بگه لرا یا ترکا اینجور ویژگی ...

تاپیک لری میزنیم همش ولن توش که وای ما دوستون داریم با کاربری فیک کزم میریزن 

در واقع وقتی دیدم تورکای عزیز ناراحت شدن از حرفای این خانم گفتم بزار بگم لور هستم تورک لور کورد فار ...

مردای لور فلانن؟

عذر میخام تو با چنتاشون بودی؟!

بهونه نیار اگه حرف اتحاد بود خودت بد ی قوم دیگه رو نمیگفتی

تاپیک لری میزنیم همش ولن توش که وای ما دوستون داریم با کاربری فیک کزم میریزن

میشناسمشون دیگه 

خدا خاورمیانه رو از شر موشای کثیف پاک کنه

بله دیگهلوررررر باز اگه لر بود و به کیبورد لری مینوشت یا میفهمید هیچی مشخصه کیه

مهاجران تقلید کار ان😂😂👌