2777
2789
عنوان

نی نی یار

| مشاهده متن کامل بحث + 542 بازدید | 59 پست
دقیقا ، استارتر میخاره فکر کنم تو تاپیک شیرین عسل هم گه خوری کرده

والا هر عنتر مهاجری که معلوم نیست تخم و ترکه کیه از راه میرسه از گوه لر و ترک تغذیه میکنه 

اگه چیزی بهشون نگی سوارت میشن 

دفاع کنی از هویتت هم میشی متعصب و وحشی

گاهی زخم‌هایمان از امن‌ترین آغوش‌ها به جا می‌مانند اعتماد ، زیباترین و در عین‌حال شکننده‌ترین دارایی انسان است🙏🏻

رفتم تاپیک و خوندم، اسی خودت اول شروع کردی راجب ترکا گفتی بعد که یکی جوابتو داده نفرینش می‌کنی و میگی من بیگناهم من معصومم😐😐😐😐 نمیهفمم واقعا اگه ترکی چرا انقد راجبشون بد میگی که یکی هم بیاد جوابتو بده بعد نفرینش کنی

متاهل

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفتم تاپیک و خوندم، اسی خودت اول شروع کردی راجب ترکا گفتی بعد که یکی جوابتو داده نفرینش می‌کنی و میگ ...

خود اون استارتر تاپیکم باز توهین کرده به ی قوم دیگه 

این دوتا عنتر باید تعلیق بشن

گاهی زخم‌هایمان از امن‌ترین آغوش‌ها به جا می‌مانند اعتماد ، زیباترین و در عین‌حال شکننده‌ترین دارایی انسان است🙏🏻

دقیقا از خودمون دفاع کنیم میشیم تجزیه طلب

دقیقا همینه 

اول تاجیکا اینو میگن دوم بعضیا که فکر گرفتن خاکمونن

جالبه تو اومدی تاپیک منو به گند کشیدی تو تاپیک من هم اقوام شریف تورک و هم به قوم لور توهین شد اونم ف ...

@niniyar‍ این کاربر و استارتر هردو توهین کردن به دو قوم بزرگ کشور 

رسیدگی کنید!!

اینا شگردشون اینه بگن من خودم ترکم ولی ترکا فلانن من خودم لرم ولی لرا فلانن مسخصه از کدوم قومن!

عزمزم من فقط گفتم عاشق تورکا هستم ولی ایشون اومد و کل تاپیکو به فنا داد 

کلا از اینا که اغتشاش کنن خیلی زیادن مردمو به جون هم بندازن 

من فقط از دوست پسرم که لور بود و زندگیمو به فنا داد ناراحت بودم 

البته من مادرم لوره خودم پدرم شمالی ولی به هر حال اگه ناخواسته باعث به وجود اومدن اختلاف قومیتی شدم متاسفم 

ولی یه سریا واقعا شورشو در آوردن تا میایی یه چیزی بگی  دعوا را میندازن 

اره بعد قبل توهینم میگن من خودم واسه اونجام

شگردشونه 

من دیگه دستم اومده 

حتی میدونم از کدوم قومن!

عزمزم من فقط گفتم عاشق تورکا هستم ولی ایشون اومد و کل تاپیکو به فنا داد کلا از اینا که اغتشاش کنن خی ...

تاپیک قومیتی نزن 

تاپیکت برا ترکا بود دیدی توهین شد قفل میکردی چرا اسم لر آوردی خودت؟؟؟

من بگم شمالیا فلانن؟

تاجیکا فلانن؟

آخه تو انگشتات یکیه خانوادت شبیه همن که دوتا قوم‌ که نصف جمعیت ایرانن رو زیر سوال میبری!