2777
2789
عنوان

شیطون میگه

378 بازدید | 41 پست

من ۱۰ سال با یه نفر بودم در کمال ناباوری زن گرفت الان زنش پیام داده اخوال پرسی میکنه میگه ببخشید موهام زیر کمرش گیر کرده بود میخاد منو بسوزونه شیطون میگه گند بزنم به زندگیشا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو فلانی جان عادت داره موهای منم زیر کمرش زیاد گیر میکرد

اگ موهات کوتاهه بگو اتفاقا منم چون موهام زیاد زیر کمر فلانی جان گیر میکرد کوتاه کردم

مامان دوتا پسر شیطون بلا🥰درون‌گرا هستم و حوصله بحث و کل کل ندارم درخواست دوستی قبول نمیکنم

بگو فلانی جان عادت داره موهای منم زیر کمرش زیاد گیر میکرداگ موهات کوتاهه بگو اتفاقا منم چون موهام زی ...

میدونه من چقدر سر ای رابطه زحر کشیدم آخرش هم نشد میخاد منو بسوزونه عوضی

وااا ده سال باهاش بودی و نگرفتت چ ادم بدی بوده چرا اینهمه سال موندی باهاش؟میتونی فراموش کنی؟

اگر بشینم تعریف کنم که چیا کشیدم از ظهر عاشورا بدتره هنوز فراموش نکردم زنش هم ای مدل پیاما میده

وااا ده سال باهاش بودی و نگرفتت چ ادم بدی بوده چرا اینهمه سال موندی باهاش؟میتونی فراموش کنی؟

اگر بشینم تعریف کنم که چیا کشیدم از ظهر عاشورا بدتره هنوز فراموش نکردم زنش هم ای مدل پیاما میده