2777
2789
عنوان

درباره تاپیک معلم

885 بازدید | 18 پست

خوشم میاد که خانوما ۹۵ درصدشون تایید میکردن این قضیه رو

اقایونی که این طرز فکر رو دارن عصبی شده بودن و فشار خورده بودن چون دستشون رو شده بود

گزارش حلالتون

مهم اینه که زنا دیگه گول امثال شماها رو نمیخورن😂

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

منم امروز خیلیارو گزارش زدم 

حقشون بود فحش نمیدادن گزارش نوش جان نمیکردن

لینک ناشناسم حتما حرفتونو بزنید👇                             https://daigo.ir/secret/81725252069               یاد گرفتم تنها باشم خوردم زمین خودم پاشم 💪💪💪💪من به آرزوهام قول رسیدن دادم و ناامید نمیشم چون خدارو دارم🤩😍هیچ چیز رو سخت نگیر چون برات سخت میشه هیچ چیز رو بد نبین چون بد میشه همیشه خوشبین باش ولی یادت نره تو بعضی جاها خوشبین بودن زیاد کار دستت میده هاا🤣🤣🤣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعضی مردها فقط دوست دارن زنشون شاغل باشه که پز بدن بگن ما خانواده مون سطحش بالاست

حتی اگه ریالی هم از زن نگیرن

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷

جریان چیه؟

گفته بودم مردا خیلیاشون تفکرات سمی درباره زن معلم دارن که کار کنه و بچه داری کنه و محیط کارش کنترل شده باشه و تهشم درآمدشو بیاد بذاره وسط 

و گفته بودم معلما حواسشونو جمع کنن

خانوما تایید میکردن

اقایون عصبانی شده بودن و تاپیکو ترکوندن😂

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

من قبلا کارمند دانشگاه بودم

بعدا رفتم آزمون دبیری دادم شوهرم مخالف دبیری بود میگفت کارمندی کلاسش بالاتره 

پولمو هیچوقت نخاسته ولی از خداشه با جایگاه من کلاس بزاره 

منم توجهی نکردم رفتم دبیری خخخخ

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷

حالا هم بهم میگه باید بری دبیرستان تیزهوشان تدریس کنی

منم از مدارس خاص فراری ام اونم حرص میخوره

دنبال پز دادنه و اسم بلند

سلام 

من اینجا مبگم حرفمو 

شما مشخصاتتون خیلی شبیه یکی از دوستامه معمار شاغل متاهل 

ولی ۳۱ یا ۳۲ سالشه 

شما گفتین ۳۷ سالتونه 

اسم دوستم مرجان بود  

شما مشخصاتتون تو سایت درسته؛؟ 

اخلاقشم شبیه شماست 

عزیزم این بانوی بهار مرد هست حواست باشه

میگم پفیوز چرا درخواست دوستی داده

خاک تو سرش 

ممنون که گفتی

میگم پفیوز چرا درخواست دوستی دادهخاک تو سرش ممنون که گفتی

عزیزم دیشب تو یه تاپیک دیگه صحبت کردیم 

ببین منم از این اقاخوشم میاد حقیقتش نمیدونم چجور بهش بگم که ازش خوشم میاد میشه راهنمایی کنی