2777
2789
عنوان

دیروز با یه آقایی واسه بار اول رفتم دیت ‌ بیاید بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 1020 بازدید | 53 پست
من،فقط تو تنهایی خوردم گریه میکردم.بلااستثنا روزایی که کلاس داشتم دوران دانشجوییم میومد دنبالم.ته جی ...

اخی چقدر تلخ ناراحت شدم😢😢خدا رحمتش کنه روحش شاد..تو چ کردی متاهلی؟جسارتا چند سال داشتین

جدید نیستم کاربر سال ۹۶..هشتمین کاربریمه نترکون نی نی یار...برا سلامتی خانوادم صلوات بفرستید..ممنونم 

دل آدم دیگه مثل سابق نمیشه ذوقی نمیمونه😞من ۳۰ سالمه همسنیم تقریبا

اره

ولی خوب ادم نمیتونه زندگی خودش رو خراب کنه.

من هروقت یادش میوفتم یه چیزی خیرات مبدم.

زندگیت رو متوقف نکن

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه ترجیح میدم با آدم دلخواهم برمتا دوباره تو روابط اشتباه نباشم‌چون نهایت یکی دوسال دیگع وقت داشته ...

تو تا چهل سالگی وقت داری

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
اخی چقدر تلخ ناراحت شدم😢😢خدا رحمتش کنه روحش شاد..تو چ کردی متاهلی؟جسارتا چند سال داشتین

نه گلم 

مجردم الان

۲۵.۲۶سالم بد که فوت شد

نه گلم مجردم الان۲۵.۲۶سالم بد که فوت شد

ان شاالله خوشبخت بشی عزیزم عاقبت به خیر بشی

چندساله اینجور شده 1سالع

جدید نیستم کاربر سال ۹۶..هشتمین کاربریمه نترکون نی نی یار...برا سلامتی خانوادم صلوات بفرستید..ممنونم 

ان شاالله خوشبخت بشی عزیزم عاقبت به خیر بشیچندساله اینجور شده 1سالع

مرسی قشنگم همچنین جنابعالی☺️.

اردیبهشت ۱۴۰۰

ان شاءالله مرسی🥰روحش شاد

😘روی قلب مهربونت

]میگه چهرش قشنگه فقط مردونه نیستشاید تو تخیلاتش اینجوریه که کسی که چهره مردنه داره مرد تره و مردونگی ...

اصلا مهم نیست چهرش قشنگه یا زشته مهم اینکه دلخواه یا دلنشین این دختر باشه اشتباه اکثریت همین جاست قرار نیست همسرمون رو بذاریم تو ویترین که

ولی خود این دختر باید کیف میکنه نگاهش کنه و دلش رابطه خصوصی بخواد باهاش این خیلی خیلی مهمه