2777
2789
عنوان

مردِ لجباز

86 بازدید | 16 پست

بابام هر روز با مامانم دعوا میکنه همش هم به خاطر اینه که متولد آذره و فوق العاده لجبازه‌ ، مثلا امروز مامانم بهش گفت برو انباری رو مرتب کن تا یه سری از وسایل رو از خونه ببریم بزاریم انبار ، خونمون شده انباری انقدر اشغال توشه ...

بابام با کلی غر و دعوا رفت مثلا مرتب کنه از عمد چندین ساله که کلی چوب کمد های شکسته و تیکه شیشه و کمد های دست دوم از خیابون برداشته آورده گذاشته توی انبار و امروز حتی یه تیکه از اونا هم ننداخته بره و برعکس از لجش کلی وسایل از انبار آورد گذاشت توی خونه 😊 لطفا دعا و یا طل.سم و جا.دو اگه بلدین بهم معرفی کنید بخونم بهش فوت کنم

مرتیکه ۱۵ ساله آزگار منو مادرم رو آزار میده با لجبازیش‌ بقران قسم هر روز توی خونمون دعواست...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آذری بودنش الان چه ربطی داشت؟

مردم رو طبق ماه قضاوت نکنید چون من مرد آذری می شناسم خیلی آدم خوبیه

دوم اینکه دعا و طلسم اصولا به خود آدم بر می گرده

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

آذری بودنش الان چه ربطی داشت؟مردم رو طبق ماه قضاوت نکنید چون من مرد آذری می شناسم خیلی آدم خوبیهدوم ...

لطفا جبهه نگیرید

آذر متولد ساله ماره پس ربط داره

من همه آذری ها رو نگفتم...

واقعا باید همینکارو کنیم 🤦🏻‍♀️ چون لجبازیش‌ بیش از حده

اره همینکارو بکنین اعصابتونم اروم تر

اگه گفت چرا؟مامانت بگه والا به روت

ندیدم بگم کمکم کن

دنیای آدما وقتی خراب میشه که آدمای دروغگو نقش آدمای مهربون رو بازی میکنن💔

لطفا جبهه نگیریدآذر متولد ساله ماره پس ربط دارهمن همه آذری ها رو نگفتم...

اوکی سال مار متولد شده بازم ربطی به ماه آذر نداشت

من جبهه نمیگیرم میخوای قبول کن نمیخوای هم نکن ولی آدمی که اخلاقش بده و خانواده اش تربیتش نکردن میشه همین