2777
2789
عنوان

باورم نمیشه🥲😄

116 بازدید | 9 پست

داداشم ۱۴ سالشه یه دختره چند وقته میاد باهاشون والیبال بازی می‌کنه

به مامانم گفته من عاشق این دختره شدم🥲😂

گفته بیا بیشتر باهاشون رفت و آمد کنیم تا حالا من ۱۸ سالم بشه

کی این بزرگ شد🥲

نگرانم از الان درگیر این مسائل بشه دیگه نتونه به درسش برسه

مامانم میگه از سرش می افته چند وقت دیگه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرها از ابتدای سن بلوغ این حس درشون هست . فقط به خاطر تحریم اجتماع پنهانش میکنن. حالا این یکی پنهان نکرده . نگران چی هستین ؟

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

آره خب تو نوجوونی و بلوغه طبیعیه تا حدودی

مگه اینا یه تیم نیستن ؟ دختر چرا میاد وسط شون ؟ 

نمی‌گم قصد و نیتی دارن ولی کمترین آسیبش همینه که فکر و ذهنش درگیر چیزایی شده که اصلا مناسب سنش نیست 

🇮🇷  جریان حق و جریان باطل در تاریخ و در جهان امروز، درواقع بر سرِ «ربّ» مخاصمه دارند، نه بر سر امکانات و غنائم: «هَٰذَانِ خَصْمَانِ اخْتَصَمُوا فِي رَبِّهِم».یک طرف می‌گوید طرح خدا و برنامۀ خدا باید محقق و اجرا شود؛ ولی طرف مقابل می‌گوید ما خودمان برای بشریت طرح و برنامه داریم.                                                                       (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

مگه اینا یه تیم نیستن ؟ دختر چرا میاد وسط شون ؟ نمی‌گم قصد و نیتی دارن ولی کمترین آسیبش همینه که فکر ...

آره نمی‌دونم این دختره ام همسنشونه چند وقته می‌ره باهاشون بازی می‌کنه 

همین دیگه اینکه از الان ذهنش بره سمت این چیزا مطمئنم که تمرکزش بهم می‌ریزه 

حالا امیدوارم اقتضای سنش باشه و زود بپره از سرش

آره نمی‌دونم این دختره ام همسنشونه چند وقته می‌ره باهاشون بازی می‌کنه همین دیگه اینکه از الان ذهنش ب ...

ببین گلی 

داشت هنوز اول جوونی شه 

خوب و بد رو تازه از الان میخواد یاد بگیره 

نمیشه با چوب و چماق باهاش حرف زد ولی باهاش دوستانه حرف بزن و بگو تا وقتی که قضیه جدی نشده وارد رابطه ای نشه 

جدای از اینکه قبحش از بین میره و خدایی نکرده ممکنه عادت کنه ، به درس و کارش هم لطمه می‌زنه

🇮🇷  جریان حق و جریان باطل در تاریخ و در جهان امروز، درواقع بر سرِ «ربّ» مخاصمه دارند، نه بر سر امکانات و غنائم: «هَٰذَانِ خَصْمَانِ اخْتَصَمُوا فِي رَبِّهِم».یک طرف می‌گوید طرح خدا و برنامۀ خدا باید محقق و اجرا شود؛ ولی طرف مقابل می‌گوید ما خودمان برای بشریت طرح و برنامه داریم.                                                                       (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)