2777
2789
عنوان

بنظرم سبزه بودن واقعا بده

| مشاهده متن کامل بحث + 999 بازدید | 91 پست
اره،مامانم بوره با چشای سبز،مادرشوهرم سفیده

خب رنگ پوستشون اینه 

تو باید رنگ پوستت باشه 

اگه تیره تر بخاطر نحوه شیو کردنه

برو نوره از عطاری بخر با نوره شیو کن پوستت روشن‌تر میشه 

تو خونه شورت نپوش تیرگیت کم میشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدامن زشتم واقعا

نمیخوای حرفممو درک کنی

میگم طرز نگاه مهمه 

حالا هی بگو من زشتم

منم مثل تو سبزه ام یه زمانی مثل تو میگفتم زشتم از وقتی که خودم قبول کردم با این چهره همه بهم میگن چقدر خوشگلی و اینا

من کرج ساکنم یه مطب زیبایی میرم برای لیزر یه اتاق هم مخصوصا روشن کردن نواحی حساس دارند حتما تاثیر داره که مردم مراجعه میکنن استارتر حتما سرچ کن برو دنبالش. اما به نظر من چیزای که ادم خودش دخیل نیست در داشتنش اصلا مهم نیست خاله من برعکس همه مون قد کوتاه و سبزه هست مهربونه اما چهره قشنگی نداره. همیشه میگفت شماها قشنگی منو کی میگیره و دلداریش می‌دادیم که تو هم بانمک و جذابی حالا شوهرش از شوهرای همه مون بلندتر و سفیدتر اصلا بهم نمیخورند اما عاشق خاله م هست چون خاله مهربون و دلسوزیش اثر گذار بوده قیافه عادی میشه

والا من خودمم بدم میاد،آدم حالش بدمیشه

اره به ادم حس ناکافی بودن میده به کسی چه مربوط پوستش اینطوریه ینفر

بعدشم تو سال 2025 دیگه کسی به فکر رنگ پوستش نیست و واسش نباید غصه بخوره میتونی با عمل چهرتو زیباتر کنی 

واسه تیرگی هات هم دکتر چرت گفته ارثیه برو داروخونه مشکلتو بگو براحتی میتونی بعد یه مدت از بین ببریش

سرچ کن ببین چقدر بازیگر و مدل داریم که سبزه ان

تو اگه خودتو دوست نداشته باشی باختی 

اینطوری هرکیم دوستت داشته باشه بازم فرقی نمیکنه برات 

چون خودت خودتو دوست نداری

(من خودمم بشدت درگیر همین مسائلم به شدتتتتتت اسی) 

نحوه ارایشت یا مراقبت پوستیت تغییر نکرد؟

آرایش نمیکنم چون با کرم پودر صورتم جوش میزنه

میوه زیاد میخورم باعث شده پوست صاف بشه و برق بزنه 

ماسک سفیده تخم مرغ و دستمال کاغذی میزنم 

روتین هم ایرانی و ارزون شوینده و آبرسان و ضد آفتاب 

موهامو بلند کردم چون صورتم کوچيک بود مو کوتاه بهم نمی اومد

البته هم اینا وقتی اتفاق افتاد که اطرافیان بهم انگیزه دادن واقعا خوشگلم 

و خودمم قبول کردم صورت و قیافمو 

چون زمانی که فکر می کردم زشتم اصلا این کارا نمیکردم چون میگفتم من که زشتم چه فایده هیچ فرقی نمیکنم