2777
2789

دختر خانمایی که سنتون سی به بالاست شاغل باشید و کار کنید ببینید بقیه خانما متاهلن همسن خودتون یا از خودتون کوچیکتر و بچه دارن زندگی خیلی خوبی دارن و تو طول روز و کار میبینید و خودتون مجرد هستید و خواستگار خوب بدرد بخور ندارید روحیه تون گرفته نمیشه یا ناراحت شید که همش کار میکنید و تنها هستید و موقعیت ازدواج خوبی ندارید

منکه احساس خستگی و تنهایی میکنم به چشم کسی هم نمیام

چرا اینقدر ما مجردا رو کوبدی؟🙄😑 

تنها و ناراحت و افسرده ، یهو بگو خاک برسر😕😐 

نخیر ناراحت نمیشم و تازه لذت میبرم ، چون من اصلا حوصله مردا رو ندارم ، و انتخاب خودم بوده و خاستگار خوب هم زیاد داشتم . 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا اینقدر ما مجردا رو کوبدی؟🙄😑 تنها و ناراحت و افسرده ، یهو بگو خاک برسر😕😐 نخیر ناراحت نمیشم و ...

چند سالته حتما خواستگار خوب داشتی 

درامدت لابد بالاست

افسرده نیستم ولی میبینم بعضی خانما بیکارن خوشبخت تر از منن

والا من لعنتی کار داشته باشم دستم جیبم باشه شوهر نمیخام ۶ ماهه بیکارم اعصاب نمونده..

مگه چیه آخه این هی میگین شوهر شوهر هوف طرف اینجا دیدم ۴۰ سالش شده  درگیر این موضوع شوهر نیست مگه همینجوریه چون دلت میخواد

منم نزدیک ۳۶سالمه ومجردم و بیکارم تو ی شهر خیلی کوچیک زندگی میکنم همسنوسالام عروس داماد دارن نمیدونم ...

منم توی یک شهر کوچیکم ولی واسه کار خیلی 

تلاش کردم بزور کار گیرم اومده 

خواستگار ندارم قبلا داشتم خوب نبودن من موندم بعضیا خوش شانسن توی ازدواج بیکارن معمولی هستن ازدواج خوبی دارن جلوی چششم میبینمشون😥

من یه مدت تو این شرایط بودم ( الان متاهلم ) اون موقع این فکرا و مقایس ها اذیتم میکرد ولی به این هم فکر می کردم که خودمم و زندگی خودمم و آینده خودم و برای خودم خرج می کنم و تفریح و استراحتم به راهه به هیچ کسم جوابگو نیستم یا نیاز نیست هماهنگ کنم یا نیاز نیست تصمیمی رو تغییر بدهم هر وقت بخوام میرم و میام و ...... 

نمی خوام بگم متاهلی یار و همراه خوب داشتن خوب نیست خوبه ، ولی الان که به اون موقع ها که دقیقا همین فکرایی که گفتی رو داشتم ، الان به خودم میگم به جای اینکه روز و شبم رو به این حرفا و خودخوری و مقایسه میگذروندم تفریح و سفر و گشت و گذرم رو بیشتر می کردم کمترم حسرت می خوردم از ثانیه به ثانیه اش لذت می بردم 

مطمين باش اونا هم تو فکرشونه : خوش به حالش میره خونه استراحت می کنه آخر هفته قوم شوهر نمیریزن سرش مهمونی آخر ماه رو مجبور نیست بره وسط هفته مجبور نیست بره تره بار و گوشت و مرغ پاک کنه   

والا من لعنتی کار داشته باشم دستم جیبم باشه شوهر نمیخام ۶ ماهه بیکارم اعصاب نمونده..مگه چیه آخه این ...

تو شهر کوچیک یا بزرگ زندگی میکنی 

درامد کمه 

پسرا و خانوادشون دنبال دخترا کم سن و سالن واسه سن من خواستگار خیلی خیلی کمه تو شهرمون

تورو خدا اصلا غصه شوهرو نخورین .بخدا آش دهن سوزی نیس .نگا چارتا عکس عاشقانه نکنین.همین ک مستقل هستین ...

دقیقا پشت همه عکس های عاشقونه و سوپرایزای زندگی متاهلی همیشه یه داستان هست