2777
2789
عنوان

😔😔به کمکتون نیاز دارم

136 بازدید | 22 پست

من نمیدونم جواب خواستگارم چی بدم

گیجم کلافه ام خسته امممم

خوبیاش به چشمم نمیاد

به دلم نیس زیاد. باهاش مچ نیستم . نمیدونم چمه. دلم میخواد خودمو بزنم بگم چته تو. چرا بهونه میگیری. جواب مثبت بده خلاص کن خودتو از مجردی و گناه. 

قیافه اش یه قیافه خاصیه اصن اونی نیس که تو تصورم بوده. باهاش ارتباط نمیگیرم. همچنین اخلاقش هم ..

دوجلسه بیشتر همو ندیدم

میگم شاید جلسات بعد بهتر بشه

اخه جلسه اول دوس نداشتم جلسه دومی برقرار بشه

ولی جلسه دوم نظرم راجع بهش بهتر شد

ولی نه کامل

یه مسایلی عیر ازینا هم داره که باهاش مشکل دارم 

ولی داداشم میگه اینا قابل حل شدنه، تواصل قضیه رو ببین که آیا این ادم تو دلت هست؟ تو چهارجوبت قرار میگیره یا نه!

ولی من نمیفهمم هست یا نه

از طرفی ادم خوبیه ویژگی مثبت داره از طرفی اخلاقیاتش زیاد پسندم نیس. من یه ادم تقریبا پر انرژی و شوخ میخوام ولی اون این شکلی نیس

خداوند صبوری های تو را از یاد نمی برد ،همه ی آن هارا جمع میکند تا یک روز در اوج ناباوری برایت معجزه کند برای جبران تمامِ صبوری هایت...🕊💖 

چند سالتع

چن ماه دیگه ۲۹ سالم تموم میشه

خداوند صبوری های تو را از یاد نمی برد ،همه ی آن هارا جمع میکند تا یک روز در اوج ناباوری برایت معجزه کند برای جبران تمامِ صبوری هایت...🕊💖 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند جلسه بیشتر آشنا شو اگه دیدی به دلت نیس جواب رد بده، چون بعدا اصلا به دلت نمیشینه مطمئن باش، تجربم رو گفتم و سر همین دلم ننشستن، دوران عقد جدا شدم، چون فک میکردم به مرور به دلم خاهد نشست

تا ب دلت نوشته اصلا قبول نکن همین ک میگی نمیتونم بپذیرم ب خودت اعتماد کن و رد کن ب خونه نمیتونی بقران من اشتباه کردم ب خودم اعتماد نکردم دقیقا حس هابی  الان داری رو تو جلسه خواستگاری داشتم الان مثه خر تو کل گیر کردم  من میگم از منو حتمن خدا خاسته ولی ببین چقدر خدا دوست داره ک ب این همههههخ آگاهی رسیدی کاملا برات همه چی شفافه چرا میخای ج بدی فقط بخاطر ترس؟ می‌دونی بزرگ ترین گناه ترسه پس ب خدا توکل کن می‌دونم عاشقته ک آگاهی بهت داده قشنگ ک درست تصمیم بگیری پس نترس و ردش کن اگ دو روز دیگه نتونستی بغلش بخوابی یا حسی بهش نداشتی بدتر نمیشه اوضاع؟

چند جلسه بیشتر آشنا شو اگه دیدی به دلت نیس جواب رد بده، چون بعدا اصلا به دلت نمیشینه مطمئن باش، تجرب ...

میترسم ادامه بدم اون دل ببنده . چون اون مشتاق ارتباطه ولی من نه چندان.. 

بعد اصن نمیدونم به دل نشستن چی هست. چرا اینقد رو ظاهر گیرم. یا روی چی؟  چرا حس میکنم باهاش مچ نیستم 

میترسم ادامه بدم اون دل ببنده . چون اون مشتاق ارتباطه ولی من نه چندان.. بعد اصن نمیدونم به دل نشستن ...

کلا به دلت ننشسته، دل نشستن یعنی براش شوق و ذوق داشته باشی، لحظه شماری کنی ببینیش، اما برا شوهر دومم، سرتاپا ذوق و عشق بودم از همون دیدار اول تا الان که ده ساله ازدواج کردم 

بنظر من وختی کسی رو نمی‌خوای و به دلت نیس ،دیگه نخواهش

خب آخه چرا نمیخوام. چمه.. اون که پسر خوبیه. خوشی زده زیر دلم؟؟ نکنه دچار فانتزی های الکی شدم 

تا ب دلت نوشته اصلا قبول نکن همین ک میگی نمیتونم بپذیرم ب خودت اعتماد کن و رد کن ب خونه نمیتونی بقرا ...

بلا نسبتت عزیزم🥲🥲 

اخه نمیخوام مجردی رو.. دیگه نمیکشم. خیلی تلاش کردم واسه ازدواج کردن ولی همش به سنگ خورده‌ . دیگه از کجا فرد مورد نطر من پیدا میشه. نمیخوام گناه کنم دیگه .. 

نه واقعا نمیشه تو بغل که نه ، حتی باهاش حرف بزنی. ولی میگم شاید اگه ادامه بدم درست بشه. بهش حس پیدا کنم.  اخه جلسه دوم بهتر شد حسم

بعدا پشیمون نمیشم چرا یکم دیگه ادامه ندادم؟

عزیزم همه کامل نیستن یا اونی نیستن که ما میخوایم باید یکی رو بگیری بکوبی بسازی اونطوری که میخوای😂

اخه چهره رو که نمیشه بکوبی بسازی.. یا اخلاقی که زیاد شوخ و پر انرژی نیست رو که نمیشه تغییر داد. مال ذات ادمه. اتفاقا ایشون خیلی انعطاف پدیره راحت میشه هرجور بخوام مدیریتش کنم و هولش بدم‌. ولی من ابنو دوس ندارم که تو زندگی مدیر باشم. من خودم تکیه گاه میخوام  

کلا به دلت ننشسته، دل نشستن یعنی براش شوق و ذوق داشته باشی، لحظه شماری کنی ببینیش، اما برا شوهر دومم ...

عزیزم چه خووووب😍😍 ینی بنطرت واسه منم پیدا میشه همچی ادمی که اینجور به دلم بشینه؟ 

اخه من خیلی تلاش کردن واسه ازدواجم همش به سنگ خورد همششش.. دیگه خیلی پکر و بی حوصله ام. ازبس خواستگار اومد و نشد. دیگه از کجا میخواد پیدا بشه وقتی همه تیرا به سنگ خورده😔 سنم هم کم نیست

عزیزم چه خووووب😍😍 ینی بنطرت واسه منم پیدا میشه همچی ادمی که اینجور به دلم بشینه؟ اخه من خیلی تلاش ...

30 سالگی ازدواج کردم فقط منتظر شدم عاشق بشم بعد ازدواج کنم، پشیمان هم نیستم گلم، ازدواج اولم 24 سالگی بود 

بلا نسبتت عزیزم🥲🥲 اخه نمیخوام مجردی رو.. دیگه نمیکشم. خیلی تلاش کردم واسه ازدواج کردن ولی همش به س ...

ببین کتاب تا بوی گل ندی پروانه سمتت نمیاد رو از سایت داداش رضا بگیر بخون رایگانه همین امشب بخون بخدا پشیمون نمیشی تو ازدواج خیلی راهنماییت می‌کنه  ولی من هرجا با شوهرم میرم احساس خجالت زدگی میکنم خیلی حس بدیه چون از اول چشام رو باز نکردم تازه ازدواج دوممه کاشکی اخلاق می‌داشت اونم ندارم خسیسه ببین باید وقتی یکی ک خاستکاریت میاد یه حورررری ب دلت بشینه ک بگی این همون نیمه گم شده منه دیگم تلاش نکن برا ازدواج رو خودت مار کن خودت رو خوشبخت کن منم مثه شما بودم خسته بودم از تیکه های دیگران خسته بودم از مجردی خسته بودم ناامید منفعل الان که ازدواج کردم وی فکر کردی خوب شدم؟ نج بدتر شدم ببین گناهات رو میتونی تلاش کنی انجام ندی مهم تلاشته ندنتیجه آک شوهر کردی بدتر شدی چییییی از اون لخاظر میگم چون دلت نیست باهاش دیگه چطووووور بخوابی پیشش اخه