2777
2789

سلام ، من ۳ ساله عروسی کردم ، از موقعی که عقد کردیم رفتار شوهرم هی بد شد تا این که دیگه بعد عروسی خیلی رفتارای بدی داشت همش فوش میداد حتی وسط دعوا میزد ، خودمم اصلا از این رو به اون رو شده بودم ، اصلا هر چی فوش میداد منم جواب میدادم ، دلم نمیخواست ببینمش ، دلم میخواست نباشه ، سر کوچکترین چیزی دعوا و فوش و کتک کاری داشتیم ، تا این که چند روز پیش خواهرم تو خونه مادرم یه دعا پیدا کرده که اسم منو شوهرم و مادراشون روش بوده که دیگه پوسیده بوده دعاها ولی میگفت یه جدول بوده که توش عدد و الفبا بوده ، تازه بهم گفتن بعد عروسیمم یکی پیدا کرده بودن که روش سرکه ریختن و انداختن آب روان ، نمیدونم چیکار کنم چه طور باطل کنم این جادو را ، سه ساله آب خوش از گلو خودم و شوهرم پایین نرفته ، اینم بگم خانواده اش خودشون منو انتخاب کردن سنتی ولی الان با من لج کردن و سر موضوع این که گفتن ما خونه میخریم براشون ولی نخریدن شوهرم نمیره پیششون و میگن تقصیر منه ، تو رو خدا کمکم کنین ، من چیکار کنم ؟ اصفهانم نه دعا نویس میشناسم نه راهی بلدم 😭

اون دعا رو بنداز اب روان ببره .

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوشبختانه یا متاسفانه اعتقادی به طلسم و جادو ندارم

منم ندارم و نداشتم ولی واقعیته حتی تو قرآنم هست ، وگرنه چه طور یه آدم یه دفعه ای انگار جن زده میشه رفتارش عوض میشه

ببین خب پیشنهاد نمیکنم پیش دعانویس برید چون اکثراااا خودشون با جن های کافر در ارتباطن و خیری نمیرسونن توی‌خونت  تا ۹۰ روز سوره بقره پخش کن بذار خونده بشه 

و یا خیلی بهتر اینکه خودت بخونی سوره بقره رو تا ۴۰ روز یا ۹۰ روز حرز امام جواد از جای معتبر بگیری ببندی به بازوت. و ...

دعا نویس نرو پای اجنه رو به زندگیت باز میکنن 

هرروز قرآن سوره بقره و یاسین پخش کن با صدای بلند توی خونه

و خودتم زیاد قرآن بخون

برای خودت و شوهرت هم دعای حرز امام جواد کبیر رو بگیر که توی نقره باشه همیشه همراهتون باشه

ببین دقیقا منم تا عقد کردم رفتار شوهرم تغییر کرد تا جایی چ قیدش زدم اصلا عجیب شده بود همه چی حتی عروسی نگرفتیم بدون عروسی اومدم سز زندگی و با همه قطع رابطه کردم خیای بهتر شده واقعا اعتماد به کسی نمیشه کرد

هیچی بدبخت شدی رفت تو این راها بیوفتی تهش فقط چاههالانم میریزن سرت دعانویسایی که ازشون پورسانت میگیر ...

شما میگی چیکار کنم ؟ با شوهرم مثه کارد و پنیریم 

ببین خب پیشنهاد نمیکنم پیش دعانویس برید چون اکثراااا خودشون با جن های کافر در ارتباطن و خیری نمیرسون ...

حتما از فردا سوره بقره را میزارم ، حرز از کجا باید بخرم؟

هیچی بدبخت شدی رفت تو این راها بیوفتی تهش فقط چاههالانم میریزن سرت دعانویسایی که ازشون پورسانت میگیر ...

با ۲۸ سال سن مجردم تنهایی سخته ازدواجم جور نمیشه ولی با این حال یه بار هم سراغ دعانویس نرفتم