سلام ، من ۳ ساله عروسی کردم ، از موقعی که عقد کردیم رفتار شوهرم هی بد شد تا این که دیگه بعد عروسی خیلی رفتارای بدی داشت همش فوش میداد حتی وسط دعوا میزد ، خودمم اصلا از این رو به اون رو شده بودم ، اصلا هر چی فوش میداد منم جواب میدادم ، دلم نمیخواست ببینمش ، دلم میخواست نباشه ، سر کوچکترین چیزی دعوا و فوش و کتک کاری داشتیم ، تا این که چند روز پیش خواهرم تو خونه مادرم یه دعا پیدا کرده که اسم منو شوهرم و مادراشون روش بوده که دیگه پوسیده بوده دعاها ولی میگفت یه جدول بوده که توش عدد و الفبا بوده ، تازه بهم گفتن بعد عروسیمم یکی پیدا کرده بودن که روش سرکه ریختن و انداختن آب روان ، نمیدونم چیکار کنم چه طور باطل کنم این جادو را ، سه ساله آب خوش از گلو خودم و شوهرم پایین نرفته ، اینم بگم خانواده اش خودشون منو انتخاب کردن سنتی ولی الان با من لج کردن و سر موضوع این که گفتن ما خونه میخریم براشون ولی نخریدن شوهرم نمیره پیششون و میگن تقصیر منه ، تو رو خدا کمکم کنین ، من چیکار کنم ؟ اصفهانم نه دعا نویس میشناسم نه راهی بلدم 😭
اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم نه سنگرتون ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️ 💎💍💎 تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ببین خب پیشنهاد نمیکنم پیش دعانویس برید چون اکثراااا خودشون با جن های کافر در ارتباطن و خیری نمیرسونن تویخونت تا ۹۰ روز سوره بقره پخش کن بذار خونده بشه
و یا خیلی بهتر اینکه خودت بخونی سوره بقره رو تا ۴۰ روز یا ۹۰ روز حرز امام جواد از جای معتبر بگیری ببندی به بازوت. و ...
ببین دقیقا منم تا عقد کردم رفتار شوهرم تغییر کرد تا جایی چ قیدش زدم اصلا عجیب شده بود همه چی حتی عروسی نگرفتیم بدون عروسی اومدم سز زندگی و با همه قطع رابطه کردم خیای بهتر شده واقعا اعتماد به کسی نمیشه کرد