2777
2789
عنوان

کسی که این زبان هارو بلده 🎀🤍

| مشاهده متن کامل بحث + 1798 بازدید | 132 پست
دقیقاااا منم خیلی یونانی دوست دارمیه خواننده یونانی هست اسمش نیکوس ورتیس هستخیلی آهنگاشو دوست دارمبی ...

من دوست دارم برم آثار باستانی ترجمه کنم😂

مُروارید‌سِفیدَم‌تو‌دَریا‌غَرق‌شُد...🌊...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه هم باشه خیلی سخت میشه پیداش کرد یا خیلی گرون میشه هزینشولی من از دولینگو استفاده میکنم خیلی خوبه ...

من فقط ال و ئیل رو بلدم😂با یه دونه شالوم... من با دولینگو میخواستم اسپانیایی یاد بگیرم البته یادم نیست دقیق دولینگو بود یا برنامه دیگه ولی وسطش پولی شد😐😐

من فقط ال و ئیل رو بلدم😂با یه دونه شالوم... من با دولینگو میخواستم اسپانیایی یاد بگیرم البته یادم ن ...

وای منم همینطور😂😂

نه دولینگو اینجوری نیست

البته برا امکانات بیشتر باید پرمیوم بخری که میتونی دانلودش کنی از اپ استورای ایرانی

زبان چینی میگن خیلی سخته😐🫠

اتفاقا گرامر چینی آسون تره نسبت به بقیه زبان ها

ولی سیستم نوشتاریش مغز آدمو منفجر میکنه

زبانیه که الفبا نداره

به جای الفبا از کاراکتر ها استفاده میکنن

بخاطر همینه که به شدت سخته

باید همشو به خاطر بسپاری

اتفاقا گرامر چینی آسون تره نسبت به بقیه زبان هاولی سیستم نوشتاریش مغز آدمو منفجر میکنهزبانیه که الفب ...

یعنی چی😐😐مثلا میشه توضیح بدی چطوری استفاده میکنن از کاراکتر ها؟