2777
2789
عنوان

فکت های دانشگاهی (پارت یک)

276 بازدید | 19 پست

گفتم بلاخره ورودی های جدید و اینا.شاید بدردتون بخوره سوتی ندین😂

پارت پارت براتون میزارم

پارت ۱(استایل)باید ها و نباید ها:

۱.شلوار اسکینی+مانتو بلند تا زانو+کفش اسپرت

اولین چیزیه که به ذهن دانشجوهای ترم ۱ میرسه.و این خزززززز ترین استایلیه که میتونی برا دانشگاه بزنی.یعنی وارد که میشی داد میزنه ترمکی(ترمک=ترم یکی😂)

شما روز اول یه شلوار بگ بپوش با یه شومیز ساده مشکی.بعد چند روز دستت میاد جو چطوریه و‌چجوری باید تیپ بزنی

۲.شلوار اسکینی به هیچ عنوان نپوش بجز فصول سرد با نیم بوت و اینا

۳.کفش پاشنه دار اصلا نپوش.فقط اسپرت

۴.برای کیف هم از این بگ های بزرگ میتونی ببری اما بهتره تا هفته های اول کوله ببری

۵.مانتو ها و شومیز های چهارخونه ای مخصوصا چهارخونه ی مشکی و قرمز اصلااااا نپوشین چون واقعا دیگه خز شده مگر شکت های پاییزی

۶.بهترین و مناسب ترین استایل شلوار های بگ یا نیم بگ با شومیز های ساده و کمی گشاد هست

۷.شلوار زاپ دار اصلا نپوشین حراست نمیزاره برین داخل.شلوارایی که کلا زاپش بازه که هیچی یه راست برو خونه راهت نمیدن و شلوارایی هم که طرح زاپ هست یعنی یکم خش روش هست اما پاره نیست،اونارو هم نمیزارن بپوشین

۸.مانتو حتما باید تو دلش بسته باشه(وقتی میخاین از حراست رد بشین ببندین تا رسیدین داخل باز کنین😂)

۹.دانشگاه های آزاد مانتو تا زیر باسن یا یکم پایین تر اوکیه.دولتی تا سر زانو.غیر انتفاعی هم که دیگه هرچی خواستی بپوش

۱۰.اگه لباستون کوتاهه با اسکینی نپوشین،با بگ بپوشین کمتر معلومه،احتمالا راهتون میدن

۱۱.پسرا بدترین چیزی که میتونین بپوشین بلیز آستین دار با یه تیشرت یا پیراهن روش.آقا نکنین اینکارو لطفاااااا.یه تیشرت ساده لش بپوشین کافیه

شمام تجربیات خودتونو بگین😂💖

سوالی بود درخدمتم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آبان ۴۰۵ میام 🥲🥲🥲

میخوام بهت بگم... همینکه تو قوی هستی کافیه تا به هر چی که تو دلتِ برسی...آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.. قسم به لحظه ای که زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو به خواستت میرسونه.وقتایی که میخواس بگه دوست دارم میگفت آهای دختر خانوم میدونی؟! منم میخندیدم میگفتم آره میدونم.. اونم بلند بلند داد میزد میگفت منم میدونمم میدونمم خیلی میدونم، هر کی دوروبرمون بود مثل دیوونه ها بهمون نگاه میکرد و اون میخندید.. همیشه میگفت لحظه هایی که دیوونه بازی در میاری هیچوقت فراموش نمیشن من باید با تو دیوونه باشم:) وقتی دور و برش پر بود وسط شلوغی نگام میکرد آروم میگف میدونی؟:) یهویی وسط یه عالمه کار تکست میداد میدونی دیگه؟:) وقتی گریه میکردم و حالم اصلا خوب نبود زنگ میزد میگف تو که میدونی.. یبار جلوم وایساد گفت دختر خانوم جذاب تا آخر عمر باید بدونی😍 واسه به هم رسیدن دو تا عاشق دعا کنید😌E&L
سالن مد نیست اخه😕که چی خزه چی نیست

چه ربطی داره خدایی هرکسی باید بدونه برای هرجا چی بپوشه

تو مانند رگه‌های نور که از میان درختان می‌تابند، کافی و زیبایی... نه آنقدر تاریک و نه آنقدر سوزان✨️| مشکل من: نه می‌توانم دنیا را همانطور که هست بپذیرم و نه می‌توانم دنیا را تغییر بدهم| •هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت می‌شه، کمتر وجود داره| عاشق دنیای‌ کتاب‌ها🌿💫

خودکار رنگی بخرید دوستان

از اون اکلیلی بو دارا 

بوی موز و توتفرنگی و طالبی و... 

وسط کلاس بکنید تو دماغ بغل دستیتون بگید بوش کن چه خوبه 

هر پسری نگاتون کرد عاشقتونه 

فکر نکنید دختر ندیدن 

هم اسمه آریانا گرنده  . با افتخار رئالی هستم . اگه بارسایی هستی ریپ نزن