2777
2789
عنوان

داداش جوگیر من

808 بازدید | 22 پست

تازه نامزد کرده اونم سنتی. بدون حساب و کتاب برای نامزدش بریز و بپاش میکنه. رفتیم نشون بخریم یک حلقه برداشت. داداشم از اونور خودشو کشت تا دختره راضی بشه دوتا تیکه طلا اضاف تر برداره. اینقدر زیاده روی کرده داداشم . که الان دختره هم از اونور پرتوقع شده. اینم بگم داداشم کارگر شرکت هس و حقوق اداره کاری. یک وام گرفت رفتیم خواستگاری و همشو به فنا داد. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واییییی بنده خدا داداشت 😂😂😂😂

چند سالشه ؟

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

آخی حتما ذوق داره چیکار داری ولشون کن خودتو بزار جای اون دختر شوهرت برات دوتا تیکه طلا اضافه. بخره خوشحال نمیشی از طرفی طلا سرمایه اس هدر که نمیره پس فردا داداشت خواست کار کاسبی راه بندازه همینارو میفروشه

خب به توچهفاکتور طلاها به اسم داداشته دیگه

خب عزیزم خواهرشه نگران آیندشه که بعداً اذیت نشه 

یعنی چه به تو چ؟

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

آخی حتما ذوق داره چیکار داری ولشون کن خودتو بزار جای اون دختر شوهرت برات دوتا تیکه طلا اضافه. بخره خ ...

نه والا من خودم همش تو فکر پول جور کردن برای عروسی و رهن بودم که جور بشه البته شوهرمم اصلا تعارف نمیزد. ولی داداشم خودشو کشت تا دوتا اضاف بخره 

آخی حتما ذوق داره چیکار داری ولشون کن خودتو بزار جای اون دختر شوهرت برات دوتا تیکه طلا اضافه. بخره خ ...

اره داداشم کلا انگار حبیب لیسانسه هااا زود عاشق میشه و جوگیر

عزیز اشکالی نداره سخت نگیرید نباید تو ارتباطشان مداخله کنید

حداقل شاهکاراشو برام نگه. هی زنگ میزنه بهم میگه . به داداشم تاکید کردم اصلاااا به مامان نگه . چون میدونم سکته میکنه بفهمه مول تموم کرده