2777
2789
عنوان

یه جا اومدیم مهمونی خانوم خونه هیچ‌ کاری نمی کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 25908 بازدید | 238 پست

کار خوبی می‌کنه وقتی همه میرید با هم خونه اش 

سیاست خوبی داره 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودش نظرش چیه واسه ناهار؟بقیه چیزی ازش نپرسیدن؟شوهرش چیزی نگفت بهش؟

شوهرش یه ساعت پیش اومد کلی حرف بارش کرد.. اما این از جاش تکون نخورد..البته جلو مهمونا نه.. همه حیاط بودند.. من تو اتاق.. اینا پذیرایی جر و بحث کردند..

حتما از مهمون داری خسته شده 

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 
خب چیکار کنم.. خونه خواهرشه.. نمیتونم قطع ارتباط کنم‌‌..همش میگه حال ندارم.. مریضم.. تو ۴۰ سالگی این ...

قطعم ارتباط نکنید ولی نرید اونجا بمونین ۴ تا وعده . یا ی وعده برید و برگردین 

کار همسرت اشتباهه 

الان آدم حوصله خودش نداره چ برسه  مهمون تعداد زیاد و چند وعده 

مهمون هاش از خودش عجیب ترن...

لابد غذاهای خوبی اونجا سرو میشه که میرن وگرنه که چرا باید برن؟

من عاشق چشمت شدم نه عقل بود و نه دلی... چیزی نمیدانم از این دیوانگی و عاقلی...  یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود... آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍 

نزدیک دو هست دیگه یعنی یکی نیست بپرسه ناهار چی میخوریم

هیچ‌کس هیچی نمیگه..خخخ

اون دوتا پیرزن که تو اتاق گشنه افتادن خوابیدن...

ما هم جوونا داریم با تنقلات خودمون رو سرگرم می کنیم...