ولی خب همکلاسیای جالبی نداشتم .الان با همکلاسی هام تو یه اتاقم .بنظرتون اگه اتاقمو عوض کنم بد نمیشه؟میترسم اگه با همکلاسی هام هم اتاقی نشم همش از کلاس و جوش دور شم
قراره مدت زیادی اونجا باشی سعی کن با کسایی ک خوبن بیوفتی اگ ناراضی هستی اتاقت عوض کن
نقاش سیاهقلم 💙🫠کاربری دست دو خواهر و یک دوست در سنین مختلفه تاپیکارو دیدیدن برگاتون نریزه😂🎀طرف صحبت من فقط استارتره لطفا بقیه ریپ نزنن(منظورم فقط تاپیک سیاسی و مذهبیه)
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چ رشته ایقراره مدت زیادی اونجا باشی سعی کن با کسایی ک خوبن بیوفتی اگ ناراضی هستی اتاقت عوض کن
شیش سال
با دوست صمیمی شیش سالم هم اتاقیم الان .اما همش باهم دعوا داریم و اون رقابتیه .دلم میخواد یکم فاصله بندازم بینمون .اما خب خونواده ها باهم اوکی شدن تازه و من دلم نمیاد این کارو کنم
شیش سال با دوست صمیمی شیش سالم هم اتاقیم الان .اما همش باهم دعوا داریم و اون رقابتیه .دلم میخواد یکم ...
دیگه بعد کنکور رقابت چی؟
دندون اوردی؟
مدرستون چی بوده چقد و از کی خوندین؟
بدون سهمیه آوردین؟
نقاش سیاهقلم 💙🫠کاربری دست دو خواهر و یک دوست در سنین مختلفه تاپیکارو دیدیدن برگاتون نریزه😂🎀طرف صحبت من فقط استارتره لطفا بقیه ریپ نزنن(منظورم فقط تاپیک سیاسی و مذهبیه)
ارهمن از دهم خوندم مدرسمون فرزانگان سهمیه نداشتم نه
چه خوببب موفق باشین😍😍