2777
2789
عنوان

شوهرم نمونه بارز یه انسان خسیس

| مشاهده متن کامل بحث + 1189 بازدید | 73 پست
نهه اصلا . میگف چون شاغلی دستت تو جیبته من مسئولیتی ندارم بخام پول بدمیا از بابات بگیر یا خودت

دیگه اصل اخلاقشو برات رو کرده بود.اشتباه از خودته ادامه دادی

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه
حق کاملا با شماست .اما عزیزم اوقات خودتو تلخ نکن

اخه ی جور برخورد میکنه انگار من مونده این ۲ تومن پول با منت اینم

یه روز کاسه صبرم پر‌میشه میریزه.     همه جا رو غم برمیداره غصه برمیداره . خنده ای ندارم . حتی شاید گریه ای هم نداشته باشم . فقط هستم ولی دیگ اون من سابق نیستم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش بگو شوهرمی وظیفه اته بهم پول بدی برم از سوپری سر کوچه پول بگیرم خرج کنم بگو همونجور که من زنتم و ...

هه نفقه ای ک هرماه بهم‌میده ۷۰۰ تومنه . کجای کاری ؟؟؟ هرچی ام‌بگم میگ چی لازم داری تو ک هرچی خاسی  من برات خریدم

راست میگ مثلا میگم لباس زیر میخام دو سال بعد میخره . یا واس خونه قند میخایم ۲ هفته باید بگم

یه روز کاسه صبرم پر‌میشه میریزه.     همه جا رو غم برمیداره غصه برمیداره . خنده ای ندارم . حتی شاید گریه ای هم نداشته باشم . فقط هستم ولی دیگ اون من سابق نیستم
عزیزم خودت درامدت خوبه؟وسط ماه به بهانه مختلف بگو حقوقم تموم شده ازش پول بگیر

از وقتی اومدم سرخونه زندگبم اقا گف نمیخام کار کنی بمون تو خونه خانومی کن 

هم کلفتی میکنم هم کلا ۷۰۰ بهم‌میده اونم با منت

خسیس بودنشو خودت میدونی. ولی این که تعریف کردی ربطی به خساست نداشت.

همین طوری گفته ۵ تومن میدم. معمولاً اینجور وقتا شوخی شوخی یه چیزی میگن...

ولی موقعی که گرفته، شما یهو جدی شدی اونم فکر نمی‌کرده جدی بشی...

بعدم وام گرفتید حتما برنامه براش داره. با خودش میگه الان چه خرج واجبی داره ۵ تومن؟؟؟

ذهن مردها با ما زن ها فرق داره عزیزم.

دیگه اصل اخلاقشو برات رو کرده بود.اشتباه از خودته ادامه دادی

میگف من تا وقتی زیر یه سقف نریم‌هزینه نمیکنم

کاسبی ها سخت شده عزیزم اگر کمتر از چهل در میاره خودتو آروم کن ولی مشاوره برو حتما

بهت بگم پس انداز مخفیش نزدیک ۵۰۰ میلیونه چی‌می گی ؟؟؟ این‌مرد خساست تو ذاتشه 

هه نفقه ای ک هرماه بهم‌میده ۷۰۰ تومنه . کجای کاری ؟؟؟ هرچی ام‌بگم میگ چی لازم داری تو ک هرچی خاسی م ...

خب ی کاری کن 

سعی کن خرید خونه رو ازش کارت بگیری خودت انجام بدی 

و پس انداز کن از کارتش پول بردار البته جوری که نفهمه 

مثلا مرغ خریدی ۳۰۰ بگو ۵۰۰ بکشه ۲۰۰ بهت نقد بده 

برش دار برای خودت