2777
2789

من دیپلم انسانی داشتم بعد دیپلم دیگه ادامه ندادم و ازدواج کردم  و رفتم ناخنکار شدم و کارم گرفت (اشتباه محض) درامدمم بد نیس خودمو و ی خورده از زندگیپو میچرخونم 

ولی محیط ارایشگاه رو دوست ندارم 

تصمبم گرفتم برم دیپلم تجربی بگیرم رفتم بزرگسالان ثبت نام کردم دهم یازدهم رو نسبتا نمراتم خوب بود ولی دوازدهم رو همه رو در حد پاس کردن و تبصره زدن دادم تموم شد خرداد ماه 

دیگه دوازدهم بیخیال کنکور شدم و گفتم ازاد میرپ زیست مولکولی یا حسابداری میخونم 

بعدش نظرم عوض شد کنکور بدم  و برم مشاور تحصیلی بگیرم 

الان دیگه نمیخوام ترمیم بزنم  ، با تاثیرات معدل چیکار کنم؟ 

اگه کنکور رو خیلی خوب بدم ب نظرتون پرستاری یا اتاق عمل قبول میشم ؟  پشتکارم خوبه تو درس خوندن 

دیگ باید هم یازدهم هم دوازدهم و ترمیم شرکت کنی

الان میخوای فرهنگیان بری یا رشته های دیگه؟

اگر میخوای رشته های دیگ بری بنظرم کنکوری بخون تا اخر بهمن

بعد اون ۳ ماهم فقط نهایی کار کن

واقعا سخته بخای ۲ سال رو نهایی بدی و باره اولتم هست

هیچی مهم تر از معدل نیست، واقعا میگم، شش به چهاره

تا به حال توی بیداری خوابیدید؟ این حالی بود که برای سال ها داشتم، حالا که بیدار شدم ویرانه نه ولی پوچی بزرگی در مرکز زندگیم میبینم، اما بازم این پوچی چیزی از خوشحالیم کم نمیکنه، چون بلآخره من بیدارم✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگ باید هم یازدهم هم دوازدهم و ترمیم شرکت کنیالان میخوای فرهنگیان بری یا رشته های دیگه؟اگر میخوای ر ...

پرستاری یا اتاق عمل یا فزیوتراپی و اینجور چیزا 

میخوام مشاور تحصیلی بگیرم با این نمرات دوازدهمم روم نمیشع

پرستاری یا اتاق عمل یا فزیوتراپی و اینجور چیزا میخوام مشاور تحصیلی بگیرم با این نمرات دوازدهمم روم ن ...

خیلی رتبت باید خوب بشه 

حتی ایناییم که تجربین بعد پشت کنکوری بزور میتونن اینارو قبول بشن یا نمیشن

حتما مشاور بگیر و کامل عمل کن به حرفاش