2777
2789
نمیبخشمالان مادر سرطان گرفته چندنفر فرستاد برای حلالیت هرکاری میکنم دلم راضی به بخشش نیست

چرا گلم گناه داره

برای بار ۴سقط کردم دعامیکنی برام مادرشم؟سقطهام بی علتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سخته صدا قلبشونو بشنوی و ازدست بدیشون😭😭😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره شدهاما زمان کمک میکنه که هم ببخشیدی هم فراموش کنیبعد از دوازده سیزده سال بخشیدم

من هیچ وقت نمیبخشم

به آدم احمق

نا برادری پدرم

عموم رو خوابوند سینه قبرستون

دوتا بچه یتیم کرد

هر روز هم فشار و تنش عصبی ب پدر من وارد میکنه

هیچکس دو بار زندگی نمی‌کندو روزی دو بار به آن نگاه کن📝💛•شعر،موسیقی،طبیعت 

چرا گلم گناه داره

خیلی درحقم ظلم کردن عذابم دادن

فرزندم...  برای تمام سختی هایی که کشیدی زمین و زمان را به هم میدوزم تا خوشبختت کنم 🌹 تمام این روزهای سختی که داره میگذره از ذهنت پاک میکنم🌹🌹🌹

چرا؟ مگه چی کار کرده؟

شوهرم اذیتم میکرد اوناهم همراه شوهرم هیچ زنی مثل من بهش ظلم نشد وکتک نخورد باهزار زورتاتونستم جدابشم همه حقمو بخشیدم پسرموگرفتم وجداشدم

فرزندم...  برای تمام سختی هایی که کشیدی زمین و زمان را به هم میدوزم تا خوشبختت کنم 🌹 تمام این روزهای سختی که داره میگذره از ذهنت پاک میکنم🌹🌹🌹

شوهرم اذیتم میکرد اوناهم همراه شوهرم هیچ زنی مثل من بهش ظلم نشد وکتک نخورد باهزار زورتاتونستم جدابشم ...

تو چقدر منی، خدا پسرت رو برات حفظ کنه

من ۱۵سال قبل جدا شدم پسرم الان ۱۵سالشه. گاهی از اینهمه تنهایی میترسم. شبها با اضطراب میخوابم. میگم اگه صبح بیدار نشم پسرم چیکار کنه؟ آخه نه با پدرش ارتباطی داره نه با خانواده من

تو چقدر منی، خدا پسرت رو برات حفظ کنهمن ۱۵سال قبل جدا شدم پسرم الان ۱۵سالشه. گاهی از اینهمه تنهایی م ...

من پیش خانوادمم ولی خداشاهده چقد اذیتمون میکنن😔

آخه میگن نبخشی خودت اذیت میشی.راست هم میگن، من اذیتم.کاش میشد خاطرات بد پاک بشن اونوقت شاید میشد بخش ...

مورد من هر روز بیشتر ظلم میکنه

هیچکس دو بار زندگی نمی‌کندو روزی دو بار به آن نگاه کن📝💛•شعر،موسیقی،طبیعت