بچه ها با ۲۸سال سن نمیتونم خانومانه مثل هم سن های خودم رفتار کنم تو حرف زدن نحوه برخورد تن صدا لباس پوشیدن همه چی مثلا دنبال جوراب های خرسی میگردم موقع خرید یا لباس تو خونه خرسی و کارتونی لباس بیرون مثل تیجر ها حرف زدم خجالتی و با لحن آروم و سفت و محکم نمیتونم حرف بزنم و دیگران اصلا رو آدم حساب باز نمیکنن یکی حرف بزنه سریع گریه میکنم یا واکنش نشون میدم متاهل هم هستم مثلا زیاد میخندم و تا یکی حرف میزنه نیش من اول از همه باز میشه راه رفتم شل و ول رفته هست مثلا صد دفعه عذرخواهی میکنم کلمات مثل ببخشید مزاحم شدیم شرمنده اینا رو بی دلیل همش استفاده میکنم تو صورت کسی نگاه نمیکنم موقع صحبت کردن و خیلی اشکالات دارم نمیدونم چیکار کنم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خب لازم نیست همه خانومانه و سرسنگین رفتار کنن که، تو میتونی روحیه لطیف داشته باشی چه عیبی داره، فقط اعتماد به نفست رو ببر بالا که از خودت خجالت نکشی و محکم راه برو که بقیه فک نکنن خودشون خوبن و خبریه، هیچ مشکلی توی روحیه لطیفت نیست فقط اعتماد به نفست پایینه