2777
2789
عنوان

ببینید چه راهی برای ادب کردن شوهر خائن پیدا کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 39 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو که شوهرت میمرد برات...😅

اولا گوه خوریش به تو نیومده ثانیا کجای پیام من گفتم می مرد...ثالثا هنوز چیزی ثابت نشده.به تو هم ربطی نداره عن خانم

عجب بیهوده تکراریست دنیا

اولا گوه خوریش به تو نیومده ثانیا کجای پیام من گفتم می مرد...ثالثا هنوز چیزی ثابت نشده.به تو هم ربطی ...

من تورو نمیخورم. تو تاپیک من یادت رفته گو خوری مبکردی که شوهرم هنرمند معروف در سطح کشوره و عاشقمه جونش درمیاد برام؟؟؟؟؟ گفتم اسمشو بگو تو گوگل بزنیم رفتی تو ماتحت و ساکت شدی

خخخخ.من واقعا هنوز بهم اثبات نشده ...فقط تا این حد هروقت تنها خونه بوده بوی ادکلن شنیدم و هیچوقت نتو ...

یبار وانمود کن میری بیرون برو تو حمومی جایی پشت بومی قایم شو کفشا ولباساتم بردار شک نکنه... اینطوری شاید بفهمی راس میگن اینطوری کنی آبرو خودتو بعدا میبره

اهای تو، تویی که غصه میخوری قدر سلامتی تو بدون

من تورو نمیخورم. تو تاپیک من یادت رفته گو خوری مبکردی که شوهرم هنرمند معروف در سطح کشوره و عاشقمه جو ...

آخه اشغال هنوزم میگم همسرم یک هنرمند مطرح هست و بهمون دلیلی که خیلی ها هویتشان رو افشا نمی‌کنند منم نمیکنم ضمنا جواب شما رو هم دادم .گفتم نمیتونم معرفی کنم که...بعد اون تایپیک هنوز هست اصلا حرفی از دوست داشتن توش نیست .میخوای عقده گشایی کنی به نحوی.منذشما دوتا رو میبینم یاد گربه نره و روباه مکار مبفتم

عجب بیهوده تکراریست دنیا

من تورو نمیخورم. تو تاپیک من یادت رفته گو خوری مبکردی که شوهرم هنرمند معروف در سطح کشوره و عاشقمه جو ...

پونه خانم من هروقت از کسی ناراحت میشم مثل همسرم یع آهنگ مورد علاقمو گوش میدم مرجان رو میشناسی .خواننده قدیمی.الان اون آهنگشو گوش دادم...اونی که میخواستی تو غبارا کم شد...مخصوصا اون قسمتش که میگه باد اومد تو جنگلاذقدم زد...حالم عوض شد و قلبم یه ریکاوری شد.من از شما عذر میخام ...در مورد شما من کمی سلیقه ای رفتار کردم و حق با شما بود انصافا .ولی اون خانم نه.هرچند که با ایشون هم مصالحه خواهم کرد ...ببخشید دوست عزیز بخدا  

عجب بیهوده تکراریست دنیا