2777
2789
عنوان

ببینید چه راهی برای ادب کردن شوهر خائن پیدا کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 39 پست

یه گل جدید بخر بیار 

طوری ک شوهرت ببینه 

...🤡🎀                                                                               اَللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الْأَرْ‌ضِ ۗ مَن ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ كُرْ‌سِيُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْ‌ضَ ۖ وَلَا يَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ🦋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله هیچ وقت ثابت نشه و نبوده باشه

امیدوارم ...ببینید همسر من انصافا هول نیست ولی عشقبازه.خیلی احساسات یه.چهره شم خوبه..یعنی عالیه.حتی با وجود اینکه اعتیاد داره.هرچند شدید نیست.خیلی صفات خوبی داره .ولی اتفاقا خیانت عاطفی برتر از جنسیه

عجب بیهوده تکراریست دنیا

یه عمر میخوای باهاش زندگی کنی دیگه مچ گرفتنت چیه 😐 اونجوری که ی آدم افسرده و داغون میشی

نه خب منظورم این بود اگر بیگناه بوده کچل نشه دیکه

عجب بیهوده تکراریست دنیا

با گوشی حالت چت تایپ کن بعد تا شوهرت اومد صفحه قفل کن دیوانه میشه ازفکر و خیال

ماشالا به اینهمه خلاقیت خانومهای ایرانی آفرین.ممنونم

عجب بیهوده تکراریست دنیا

دوستم پیامک داده میگه که ک ا ندوم بنداز تو خونه.هههههههههه.فکر میکنم میخاد منو به کشتن بده...بهش گفتم خواهر سم...همون آبجی کودن پاتریکه.یه چیزی بگو که فقط شک کنه نه اطمینان

عجب بیهوده تکراریست دنیا

که مثلاً کسی برام آورده درسته؟؟افففرین

آرررره همش چشمت به گل باشه بالخند نگاه به گله بکن 

طوری که شوهرت  ببینه 

...🤡🎀                                                                               اَللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الْأَرْ‌ضِ ۗ مَن ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ كُرْ‌سِيُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْ‌ضَ ۖ وَلَا يَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ🦋

یک تک شاخه خاص خوشگل باشه  روش نوشته باشه دوستدارم 💝