شرکت ما بالای ۵۰ میده به برنامه نویس...سایت علی بابا به برنامه نویساش تا ۱۰۰ میلیونم میدونم میده
من عاشق چشمت شدمنه عقل بود و نه دلی... چیزی نمیدانم از این دیوانگی و عاقلی... یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود... آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مبتدی ها تو شرکت های معمولی همینه حقوق شون...شرکت ما بالای ۵۰ میده به برنامه نویس...سایت علی بابا به ...
سلام سلام
چقدرررر آدم از دیدن یه سریا خوشحال میشه 🥰😍
روزمو ساختی دختر گرانبها🥰😍
ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️
سلام سلام چقدرررر آدم از دیدن یه سریا خوشحال میشه 🥰😍روزمو ساختی دختر گرانبها🥰😍
سلام به روی ماه تون🥰🥰
خوشحالم ز حس خوب تون عزیزم😍😍❤️
من عاشق چشمت شدمنه عقل بود و نه دلی... چیزی نمیدانم از این دیوانگی و عاقلی... یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود... آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍
سلام به روی ماه تون🥰🥰خوشحالم ز حس خوب تون عزیزم😍😍❤️
عشقی♥️♥️
ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️
خب میگه نخبه چه میدونم دانشگاه شریف بوده اینا من میگم اون نمیدونسته کجا باید کار کنه یا فقط درس خوند ...
نخبه ها گاهی جای اشتباه مشغول میشن یا شایدم اول کارشون هست و یکی دو سال دیگه میره جای بهتر با بنزش بوق میزنه رد میشه 😁✋️