2777
2789
عنوان

دعوا سر لباس

94 بازدید | 10 پست

دوستم چند وقت پیش اومد خونمون و گفت عروسی داریم پول ندارم لباس بخرم از لباسات بهم بده بپوشم بعد میارم 

خلاصه که لباس دوتا  بهش دادم و رفت و عروسی هم گذشت و شد عروسی پسر داییم هرچی رنگش زدم که لباس بیاره بپوشم برای جشن دیدم جواب نمیده .بهش پیام دادم که عزیزم لباس منو بعد چند ماه دلت نمیاد بیاری؟گفتش که کدوم لباس؟هنگ کردم به لحظه گفتم همونی که اومدی خونمون و بزدی؟گفت‌عه مگر میخاستی شون من گذاشتم تو دیوار فروختم شون

وااای که چقدر ناراحت شدم و دعوا کردم باهاش .آخه آدم عاقل چرا لباس مردم می‌فروشی .اصلا کو‌پولش؟ 

من با این آدم چکار کنم .؟؟؟؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پولشو بگیر حتی بیشتر قشنگ فحشش بده و ابروشو ببر بعد بلاک کن

اون لباس نامزدیم بود واقعا دوسش داشتم و یادگاری میخاستم نگه دارم 

اینقدر حرف زشت بهش زدم تازه ناراحت و تلبکارمم شد

اون لباس نامزدیم بود واقعا دوسش داشتم و یادگاری میخاستم نگه دارم اینقدر حرف زشت بهش زدم تازه ناراحت ...

بهش بگو 

بگو پس بگیر هرجور شده برو خونشون 

تحت فشارش بزار 

نباید از اول میدادی اونم لباس نامزدیتو

من بودم هر جور شده پس میگرفتم فروخته؟ غلط کرده مگه ماله اون بوده که فروخته انقدر داد و بیداد میکردم که مجبور شه یا همونو پس بگیر یا مثلشو بخره خونشو رو سرش خراب میکردم

خیانت در امانت حساب میشه هیچ مدرکی نداری که بهش قرض دادی؟  اگه داری فکر کنم بتونی شکایت کنی البته مطمئن نیستم و روتلشو نمیدونم ولی از چت ها اسکرین شات بگیر و فیلم صفحه 

بهش بگو بگو پس بگیر هرجور شده برو خونشون تحت فشارش بزار نباید از اول میدادی اونم لباس نامزدیتومن بود ...

آخه فک کردم ادامه و گفتم گناهه فقیرن پول ندارن بخره یبار می‌پوشه‌و‌میاره 

اینقدر دعوا افتادم باهاش ابروشو بردم