2777
2789
عنوان

مادر شوهرم اصلاا ادم اجتماعی نیست

116 بازدید | 8 پست

اصلا ب من ربطی نداره ک اجتماعی هست یانه 

ی چیزی ک خیلیی اذیتم میکنه اینکه ک هیچوقت به من یا مادرم زنگ نمیزنه منم مثل خودش اصلاااا زنگش نمیزنم یعنی محبور باشه زنگ مزنه دعوتی چیزی ...

ولی مشکلم مامانممه بی دلیل و با دلیل زنگش میزنه اخه خیلی سادس و واقعا دوس داره ارتباط داشته باشه عصبانیم میکنه مادرشوهرم یکبار زنگ نزده بگه خوبی چخبر ولی مامان من دیروز ورداشته بی مناسبت هدیه خریدا رفته خونشون تروخدا بگید چیکارکنم با مامانم چجوری برخورد کنم ک دیگه نکنه؟؟؟نمیهوام خودشو کوچیک کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا مامان منم ساده اس مادرشوهرمم اصلا نه به من میزنگه نه به مامان من که فامیلشم هست...فقط باید خدایی نکرده سرمامانت به سنگ بخوره یه جا مادذشوهرت ضایعش کنه که ازچشمش بیوفته و دیگ زنگش نزنه😭😭 مامان من بعد ده سال حالایکم فهمیده که نباید خیلی رو بده

بنظرم مادرشوهرت از دشمنی اینکارو نمیکنه قصد تحقیر هم نداره. مادرت کار قشنگی میکنه که میخواد ارتباطو ...

نخیر دوروز دیگ همون مادرشوهر براشون قیافه میاد

چه معنی میده برا مادرشوهردخترت کادو بخری؟ خو یه جوریه انگار داره تشکرمیکنه که میسی دختر منو گرفتی🙁

نخیر دوروز دیگ همون مادرشوهر براشون قیافه میادچه معنی میده برا مادرشوهردخترت کادو بخری؟ خو یه جوریه ...

خب اگه رفتار بدی بکنن آدم ارتباطو قطع میکنه ادامه نمیده. من صرفا رابطه بین دو تا آدمو گفتم ک یکیشون درونگراست یکی برون گرا.