2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واس الهی بگردم تو چرا نمیتونی با این قضیه کنار بیای خیلی وقته درگیری 💔🥲

اسمم؛ ناز🫠👑🧚🏻‍♀>🪷🌱.🎭ꜰᴜᴛᴜʀᴇ ꜱᴜᴘᴇʀꜱᴛᴀʀمسلط به چهارزبان🩰🍓🎀>🇧🇷🦋☀️ᴀ ɢɪʀʟ ᴡɪᴛʜ ʙɪɢ ɢᴏᴀʟꜱ           

ای جان 

مبارک باشه 

حق داری یکم دلشوره داشته باشی

ولی خدا خیلیییی کمکت می‌کنه ، شک نکن 

مراقب سلامتیت و خورد و خوراکی باش

شاید یکی دو سال اولش پر چالش باشه ولی بعدش با هم بزرگ میشن

نه همه چیز به طرز فکر خودت و برخورد خودت با زندگی مربوطه. چطور زندگی بعضیا با پنج تا بچه شیرین‌تر هم میشه مال تو با دوتا نابود میشه؟ با هم بزرگ میشن همبازی و غمخوار هم میشن شیرین کاری هاشون تو رو هم شاد میکنه فقط مدیریت من که از رسیدگی به خودت و خونه نمونی که افسرده نشی. همین

عزیزم به این دید نگاه کن که خدا بهت دو تا دسته گل داده خیلیا سالها آرزو یکیشون دارن 

بعد هم دومی به به دنیا اومد پیشگیری سفت و سخت کن وقت بزار رو بزرگ کردن این دو تا و رسیدن به خودت برو باشگاه ( دیگه یبار تناسب اندامت به دست میاری نیاز نیست چند سال بعد دوباره اندامت برای حاملگی بهم بریزه) 

بعدش هم دو تا بچت با هم بزرگ میشن سختیش یه ساله بعد هر دو همو هندل میکنن با هم بازی میکنن مراقب همنو....

الانم به خورد و خوراکت برس بدنت تقویت شه بچه تو از نظر ذهنی آماده کن برای بودن بچه دومت 

با شوهرت صمیمی تر شو مبادا ازش قافل بشی و..

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....

عزیزم اختلاف سنی بچه های منم همینه وقتی دختر اول بیست و دو ماه بود بچه دومم دنیا اومد‌ منم همش همین فکرها رو میکردم. واقعا سال اول دست تنها دو تا بچه کوچک سخت بود ولی بعدش اکی میشه الان هم بازی هستن و کمتر دور منن. نگرانیتو کامل درک میکنم ولی همیشه با خودت بگو اینجور نمیمونه و میگذره