2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اطراف خودم ندیدم چون تو خانواده مون چنین چیزی نداریم مثلا جایی که زندگی میکنیم شاید 20 درصد

اما تو جامعه و نی نی سایت و جامعه مرد سالار شاید بالای 60 درصد

شایدزندگی آن جشنی نباشدکه آرزوشوداشتی٬اماحال که دعوت شدی زیبا برقص🙂♥️

میدونی اینجا مرد و زن اکثرا با عقده بزرگ میشن، حالا مردا قدرت ابراز وجودشو یا همون خالی کردن خودشونو روی زن دارن شاید زن هم همینطور روی بچه کوچیکش خالی میکنه گاهی وقتا به خودم میگم این مردا چه جنسی دارن از یه زاویه که بهش نگاه میکنم میگم چقدر خوبه ادم عقده هاشو خستگی هاشو خالی کنه بعد میاد خونه چای تازه دم و خونه روشن و چقد خوشبحال مرداس 

ولی خب ادم میخواد تا زورشو به ضعیف تر از خودش نشون نده این که مرد بش نمیگن جنس مرد میگن هیکل گنده کردن فقط