2777
2789
عنوان

خانومای دانشجو اوناکه دانشگاه رفتید کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 26 پست
مرسی ب نظرت تربیت بدنی بخونم یا آموزش ابتدایی یا چی؟رشتم تجربیه

هیچکدوم کنکور بده لاقل رتبت خوب باشه آزاد پیراهارو میاری لاقل کار هس براشون تربیت بدنی کجا میخوای بری،؟ازمون‌استخدامیا سهمیه وپارتین نمیشه دربیاد ادم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هیچکدوم کنکور بده لاقل رتبت خوب باشه آزاد پیراهارو میاری لاقل کار هس براشون تربیت بدنی کجا میخوای بر ...

تایم کنکور ندارم ۳۲سالمه باز یه ترم علاف میشم نمیشه این ترم رو بخونم کنکورم بدم ؟

که لااقل اگه قبول نشدم عقب نیفتاده باشم؟

گاهی وقتا همه چیز از هم می‌پاشه تا سر جای درستش قرار بگیره نگران نباش خب؟!
دانشگاه ازاد فکر کنم اگه تعهد بدی نصف قیمت میشه هزینه اش رشته های تاپ اینطوره بقیه رو نمیدونم

عزیزم میشه واضح تر بگی

میتونی انصراف بدی ولی باید جریمه پرداخت کنی که قیمتش متغیره هرسال تغییر میکنه... 

واسه سوال بعدیتم اینجوری خیلی فاصله میفته بین تحصیلت یا برو پیام نور و کار کن یا یه کار نیمه وقت گیر بیار کنار دانشگاه برو

تو مانند رگه‌های نور که از میان درختان می‌تابند، کافی و زیبایی... نه آنقدر تاریک و نه آنقدر سوزان✨️| مشکل من: نه می‌توانم دنیا را همانطور که هست بپذیرم و نه می‌توانم دنیا را تغییر بدهم| •هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت می‌شه، کمتر وجود داره| عاشق دنیای‌ کتاب‌ها🌿💫

عزیزم میشه واضح تر بگی

رشته های پزشکی دندان دارو چنانچه تعهد محضری بدن که  یه مدت مشخص بعد از تحصیلشون به نفع دانشگاه آزاد کار کنن هزینه دانشگاه ازاد براشون نصف میشه

بله میتونی انصراف بدی ولی باید هزینه انصراف بدی

تا جایی که من شنیدم  هزینه انصراف میشه نصف شهریه ثابت ترم های باقیمانده

در کل اگه هزینش برات زیاده پیشنهاد میکنم همون دولتی سعی کنی بری دانشگاه آزاد الکی و زیادی پرخرجه

ساکن سمنان💕نقاش چپ دست😁کاربری دست دو دوسته.

بله میتونی انصراف بدی ولی باید هزینه انصراف بدیتا جایی که من شنیدم هزینه انصراف میشه نصف شهریه ثابت ...

اگه مثلاً جریمه رو ندم چی میشه ؟