2777
2789
عنوان

شوهرم میگه زندگیم خوب نباشه زندگی نمیکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 543 بازدید | 36 پست

شاید الان ناراحت باشی و فکر کنی بهتره ادامه پیدا کنه اما تجربه نشون داده زوج هایی مثل شما در نهایت طلاق میگیرن پس زودتر قبل اینکه عمرتون تلف بشه و بچه دار بشید بهتره

کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید   من دیگه اون کاربر سابق نمیشم  از همتون آتو دارم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره متاسفانه

هرچقدر ما به این دخترا میگیم تاعقدین نزارین رابطه صورت بگیره گوش نمیدن

پسره هم خرش از پل میگذره دیگه تا میتونه میتازونه

توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو  با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏

همون سالی یکی هم از حلقومش در بیارمردی که تو بخوای نازشو بکشی ارزش زندگی نداره

اگه بزاری مفت در بره ،ببخشید بی عرضه گی شماست، اونکه که عشق و حالشو کرده، باکرگی شمارا گرفته ،حالا مفت و مجانی بره، کجا؟؟؟

اگه بزاری مفت در بره ،ببخشید بی عرضه گی شماست، اونکه که عشق و حالشو کرده، باکرگی شمارا گرفته ،حالا م ...

چیکار کنم قانون نداریم حالم دیگ از زندگی خودم بهم میخوره بخدا

اگه بزاری مفت در بره ،ببخشید بی عرضه گی شماست، اونکه که عشق و حالشو کرده، باکرگی شمارا گرفته ،حالا م ...

دیگه چکار میشه کرد؟

بره التماسش کنه بیا بشین پای زندگیت 

خدا لعنت کنه ادماییو که فقط دنبال سواستفاده هستن

دیگه چکار میشه کرد؟بره التماسش کنه بیا بشین پای زندگیت خدا لعنت کنه ادماییو که فقط دنبال سواستفاده ه ...

فایده نداره خیلی حرف زدم خیلی 

اما اون کلا نیت خودش و خانوادش ضربه زدن ب منه 

جتی بلاکمون گردن 

دیگه چکار میشه کرد؟بره التماسش کنه بیا بشین پای زندگیت خدا لعنت کنه ادماییو که فقط دنبال سواستفاده ه ...

باورت میشه عمدا دعوا راه مینداختن ک فقط بحث بشه بگن طلاق 

اصلا مرگشون بخدا هنوزم نفهمیدم چیه 

میای خاستگاری دیگ چرا ادا اصول درمیاری اگ دوس دختر میخای اصلا چرا میری خاستگاری برپ تو خیابون پیدا کن 

بخدا گند زدن تو زندگیم

فایده نداره خیلی حرف زدم خیلی اما اون کلا نیت خودش و خانوادش ضربه زدن ب منه جتی بلاکمون گردن

حتماً وکیل بگیر و بخاطر بکارتت و سواستفاده ایی هم که شده باهاش مشورت کن

خودتم نابود نکن عزیزدلم زندگی جریان داره برو کار کن یا خودتو مشغول به یه هنری کن 

معذرت میخوام ها، باکرگی بنده خدا را گرفته، مفت در بره؟، فردا میره بالا یکی دیگه هم همین کار را میکنه