2777
2789

بار اول مگه نباید بریزه مو؟ داره در میاد انکار نه انگار به این ریشه سگ جونش لیزر خورده مثل خر داره رشد میکنه این همه خرج کردم تا 

هر ماه باید ۲ ۲ و خوردی خرج کنم واسه لیزر نتیجه نگیرم چی؟

دوستم مثل تو بود رفت آزمایش داد

یادم نیست ولی یه مشکلی داشت تنبلی تخمدان بود یا یه هورمونش بالا پایین بود

دکتر گفت برو خودتو درمان کن بعد بیا

من عاااشق زمستونم❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لیزر جواب میده نترس اول مودر می یاد خود به خود بعدا می ریزه و اینکه چند بار باید پشت سر هم بری.واسه جلسه اول ۲ تومن دادی؟من یه مرکز لیزر می رم خیلی هم خوبه واسه کل بدن ۵۰۰ می گیره

دوستم مثل تو بود رفت آزمایش دادیادم نیست ولی یه مشکلی داشت تنبلی تخمدان بود یا یه هورمونش بالا پایین ...

چچون پریودی نامنظم ندارم گفته پس مشکل نداری بیا لیزر کن

دو هفته بعد لیزر موها شروع به ریزش میکنه منظور از ریزش این نیست خودش بریزه ، بکشیش راحت در میاد طبیع ...

عه؟ پس الان داره سیخ سیخ در میاد طبیعیه؟ خیلی میترسم زورم میاد این همه پول بدم هیچی به هیچی یکیو فشار بدم بکشم در بیارم یعنی؟

لیزر جواب میده نترس اول مودر می یاد خود به خود بعدا می ریزه و اینکه چند بار باید پشت سر هم بری.واسه ...

چچطور ممکنه کدوم شهر؟ تازه فول بادی نیست کل بدنم نمیشه این همه میگیره

من یجا میرم فول بادی ۶۵۰ 

بدنم یه درجه سفیدتر شده 

زیر بغلمم دیگه عرق نمیکنه و بو نمیده 

خیلی خوبه یه جلسه رفتم 

مولانا چقدر قشنگ گفت: اگه همه جا تاریک بود ، دوباره بنگر شاید نور خودت باشی ...🎀•°•🤍•°•🎀 

عه؟ پس الان داره سیخ سیخ در میاد طبیعیه؟ خیلی میترسم زورم میاد این همه پول بدم هیچی به هیچی یکیو فشا ...

مال منم سیخخخخخ میزد بیرون میزدم تو سر خودم 

اما بعد دو هفته همون سیخ سیخیای کوچیکم بکشی راحتتتت در میاد

من یجا میرم فول بادی ۶۵۰ بدنم یه درجه سفیدتر شده زیر بغلمم دیگه عرق نمیکنه و بو نمیده خیلی خوبه یه ج ...

یه جلسه رفتی تمام؟ کدوم شهر کجا

۶ جلسه حداقل باید برن با یک جلسه مگه جواب میده؟

کدوم قسمت های بدن صورت هم شد؟