2777
2789
عنوان

شما که جوونی نکردید چجوری با جوونی نکردنتون کنار میاید

| مشاهده متن کامل بحث + 696 بازدید | 71 پست
چند سالته عزیزم؟ تو برنامه های گروهی شرکت کن.. خیلی بده که آدم دوستی نداشته باشه برای بیرون رفتن و س ...

ایونت و آموزشگاه میرم ولی دوستی خاصی از توش در نمیاد بلد نیستم شبکه سازی کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونوقت همه بگین تک فرزند خوبه تو رفاه باشه مشکل مالی نداشته باشهبیاایشون پول داره اما خواهر برادر ند ...

به نظرم با هر خواهر برادری هم نمیشه صمیمی شد

من اصلاً با برادرم نمیتونم ارتباط بگیرم حتی چندمورد مشابه دیدم که با خواهراشون نتونستن ارتباط بگیرن

اما با خواهرم خیلی خوبم

آروم هستم یکم هم تحملم کمه غر میزنم از چیزای کوچیک لذت نمیبرمولی سعی میکنم پنهان کنم این ضعفامو و رو ...

رو خودت کار کن

کلا ادما رو دوست داشته باش،من یه حس دلسوزی دارم نسبت به همه، درکشون کن، دردل میکنن خودتو یکم جاشون بزار،تو ذوق شون نزن و توجه نشون بده

خوبه. که اروم هستی،ادم امنی باش

البته یکم فضا هم به اون فرد بده،زیادیییی پیگیر نباش 

ولی هربار دیدیش استقبال کن

باج هم اصلا نده،البته اعتماد بیجا ابدا نکن

بنظر من گروه بهتره ،وارد گروه دوستی بشی

امیدوارم اینا بدردت بخوره

ایونت و آموزشگاه میرم ولی دوستی خاصی از توش در نمیاد بلد نیستم شبکه سازی کنم

عزیزم پس مشکل از خودته.. وگرنه عجیبه که آدم از دبیرستان دوستی براش نمونه یا مخصوصا دانشگاه که خیلی دوست پیدا کردن راحته.. یکم ریلکس کن و سعی کن راحت باشی تو جمع

کسی لایکم نکنه

اونوقت همه بگین تک فرزند خوبه تو رفاه باشه مشکل مالی نداشته باشهبیاایشون پول داره اما خواهر برادر ند ...

عزیزم حرفت محترمه که تک فرزندی خوب نیست ولی من با مامانم صمیمی هستم در حدی که ایراداتمو بگه

رفاهمم از تک فرزندی نیست دستم تو جیبمه

کلا خیلی اطرافیانم هم هستن که با خواهر و برادر اوقات خوش خاصی ندارن کاری به کار هم ندارن

مشکل اصلی من خانواده سختگیر استرسی سن بالاست

خب سر کار میرم دارم پس اندازم میکنم عادتهای سالمی هم دارم همینا بس نیست؟ میخوام لحظه هامو زنذگی کنم

شما هدف خاصی نداری

سر کار رفتن برای کسی که هدف مالی خاصی نداره، کاشتن حساب نمیاد.

وگرنه تفریحات کوچولو هم برات بس بود و بقیه شو مشغول همون کارت میشدی...

نمی‌دونم چی بگم...

چند سالته؟ دوست داشتی بگو

آروم هستم یکم هم تحملم کمه غر میزنم از چیزای کوچیک لذت نمیبرمولی سعی میکنم پنهان کنم این ضعفامو و رو ...

از این تورهای یک روزه شرکت کن

تو اینستا بزن تور شهر خودتون میاره

وطن یعنی گذشته،حال،فردا...تمام سهم یک ملت زِ دنیا 🇮🇷برای حاجتم یک صلوات میفرستی رفیق نی نی سایتی

عزیزم حرفت محترمه که تک فرزندی خوب نیست ولی من با مامانم صمیمی هستم در حدی که ایراداتمو بگهرفاهمم از ...

مادر هیچ وقت خواهر برادر نمیشه

نمی‌گم با خواهر برادر اوقات خوش داشته باشی.

میگم تو خونه خواهر برادر با آدم تعارض منافع دارن ، منابع رو باید با هم شریکی استفاده کنید، محبت و توجه مادر پدر رو شریک بشید، و خیییییلی چالش های رشد دهنده ی دیگه که اصلا متوجه نمی‌شی الان...

من تک و تنها میرفتم بعد اونجا رفیق پیدا میکنی

یا گروه های کوهنوردی شهرتون تو ایتا سرچ کن بیاره

وطن یعنی گذشته،حال،فردا...تمام سهم یک ملت زِ دنیا 🇮🇷برای حاجتم یک صلوات میفرستی رفیق نی نی سایتی