2777
2789
عنوان

شما که جوونی نکردید چجوری با جوونی نکردنتون کنار میاید

| مشاهده متن کامل بحث + 715 بازدید | 73 پست
خودت متاسفانه با فرهنگ ما آشنا هستی خیلیا اعتماد نمیکنن خیلیا بد میدونن و با مسافرت رفتن دخترشون مخا ...

اگرم پیدا کنم شاید مسبت به من خیلی ولنگ و باز باشن اونا

یا آدمهای ریادی سطحی باشن که شخصیتمو خراب کنن چاره چیه؟

خب مشکل اصلی اینه که کسی نیست باهاش برم بعد انقدر نه میارن و استرسی و ترسو هستن که یهو میبینی نمیشه

خب نمیدونم واقعا...

من معمولا دوست یابیم بویه

خیلی دیر وارد رابطه میشم ولی دوستی هام عمیق و چند ساله و گاها اکیپی هستن

نمیدونم چطوری ☹️

تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              لطفا پیج عروسکسازی منو gisoo.arusk رو تو اینستا دنبال کنید واینم ادرس کانالمه @roosidolls حمایت شما انگیزمو برای ادامه تضمین میکنه،

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگرم پیدا کنم شاید مسبت به من خیلی ولنگ و باز باشن اونایا آدمهای ریادی سطحی باشن که شخصیتمو خراب کنن ...

دیگه باید بسنجی عزیزم

تو همون دیدار اول تا حدودی دستت میداد این آدم چجوریه

همچنین همیشه یه سری خط قرمز بزار برای خودت

اگر دیدی که اون شخص نسبت به شما خیلی متفاوت تره تعهد که ندادید تهش تمام میکنی رابطه دوستیتو باهاش

مشکل اینجاس حرفارو اونطور ک دوسداری تعبیر میکنی ! نگفتن تفریح و مسافرت نداشته باشید و خودتونو بکشید ...

ادامه ی حرفمو نخوندی 

اون جمله ی مولا رو هم کلا براش تعبیری نداشتی...

شما سفر و تفریح هم برو ولی بازم بهترین تفریح، کاره

من الحمدلله این مورد رو تجربه کردم و دیدم که درسته...

من بچگی و مجردی تفریحم درس بود ،لذت می بردم از درس خوندن که تو بهترین دانشگاه ایران درس بخونم .اصلا به شغل و درآمد و.. فک نمی کردم هدفم فقط تحصیل در بهترین دانشگاه ایران بود.شب بیداری‌ها برام نوش بود همه جا یادداشت های درسی همراهم بود اصلا کِیف می کردم با درس خوندن.

در کنار درس خوندن،زندگی هم با مشکلات و سختی های زیاد میگذشت اما درس باعث شد بتونم زندگی رو ادامه بدم و به هدف دلخواهم برسم.

خدایا،مهربانا! حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد.پسر قشنگم برای همیشه از پیشم رفت برا حال خرابم دعا کنید

من همیشه تو دوست یابی ضعیف بودم و این دیگران بودن که من رو انتخاب کردن برا دوستی .نمیدونم مغرورم یا اجتماعی نیستم یا شانس ندارم یا چی ،نمیتونم با هر کسی گرم بگیرم و صمیمی بشم.

تعداد دوستای صمیمیم بیشتر از دو سه تا نیست

در مورد اینکه چطور با دوستام صمیمی شدیم ،اونا بودن که یه کارایی کردن که دوستی مون پایدار شده.

مثلا زود زود بهم زنگ زدن ولی من سختمه زنگ زدن.

برام هدیه گرفتن  یا موارد دیگه ... و من متوجه محبت اونها به خودم شدم و چون شخصیت اونها رو هم می‌پسندیدم به محبت شون جواب دادم البته نه هم سطح محبت خودشون اما خودم رو موظف دونستم در برابر محبت شون بی تفاوت نباشم 

خدایا،مهربانا! حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد.پسر قشنگم برای همیشه از پیشم رفت برا حال خرابم دعا کنید
شغلتون چیه؟ اگه خصوصی نیست بگید

درحال حاضر یه نی نی ۴۰ روزه دارم و یه پسر ۵ ساله و تمام وقت با عشششق مادری میکنم

ولی پزشک هستم عزیزم. دقیقا قبل دنیا اومدن این فسقلی درسم تموم شد.

۲۰ سالگی درحالی که ترم ۳ پزشکی بودم، ازدواج کردم و الحمدلله خیلی زود هم صاحب فرزند شدم

یعنی هنوز کار نکردید؟ چون گفتید اینکه کار تفریح باشه رو تجربه کردید

کار و اشتغال فقط چیزی نیست که حتما درآمد داشته باشه. یه سری الگو های ثابت تو ذهن ماها شکل گرفته متاسفانه...

مثال هامو ببین...

کار یعنی یه فعالیت با هدف مشخص که به ثمر و نتیجه ای داشته باشه.

مثلاً مادری کردن یه شغل تمام وقته. حتی وقتی خونه نیستی، نگرانی هاتو داری و دائم درحال پیگیری هستی که بچه چه طوره حالش.

و ثمره شم یه انسانه.

یا مثلاً درس خوندن واقعا یه کاره....درسته سخته و گاهی آدم خسته میشه...ولی می‌تونه بسیاااااار لذت بخش باشه

ضمن اینکه دوسال آخر پزشکی عمومی، دوره ی کارورزیه و درسته که هنوز درحال یادگیری هستی،

ولی عملا پزشک هستی و کشیک میدی و کلی کار انجام میدی. یه کمک هزینه تحصیلی هم هرماه میگیری که البته زیاد نیست.

امیدوارم منظورمو رسانده باشم.

کلا آدمی که تو زندگی هدف مشخص و بزرگی نداره ، هی دنبال تفریحات متنوعه.

ولی اگر یه هدف مهم و ارزشمند برای خودت داشته باشی، تفریح برات فقط حکم تنفس وسط کارت و داره و انقد درگیری ذهنی برات درست نمیکنه معمولاً...

کار و اشتغال فقط چیزی نیست که حتما درآمد داشته باشه. یه سری الگو های ثابت تو ذهن ماها شکل گرفته متاس ...

دوتاش با هم لازمه

هم عشق و حال 

هم هدفمندی و عرضه داشتن

من هنوز قسمتم نشده ازدواج کنم البته جدی هم پیگیرش نیستم خواستگارا رو نمیبینم. الان ایده‌ت واسه هدفگذاری من چیه؟

کارمند رسمی شدم پس نمیتونه شغل رسمی دیگه‌ای باشه

کلا هدف باید بزرگ باشه

دوتاش با هم لازمههم عشق و حال هم هدفمندی و عرضه داشتنمن هنوز قسمتم نشده ازدواج کنم البته جدی هم پیگی ...

خب...من نمی‌دونم چه جور عقایدی داری که متناسب با اون بهت مشورت بدم...

ولی من جهان بینی م توحیدیه...

هدف گذاری در راستای ساختن زندگی پس از مرگ...

من برای شروع، کتاب های شهید مطهری رو پیشنهاد میکنم...بسیار جذاب و ارزشمند...

میتونی از کتاب« انسان کامل »شروع کنی.

کتاب «مسئله به حجاب» و «نظام حقوق زن در اسلام »و «اخلاق جنسی » ایشون عالیه عععالی...

شروع کنی دیگه زمین نمی‌ذاری...

من خودم همممه ی آثار شونو نخوندم ولی به جرئت میگم زندگیم به قبل و بعد خوندن کتاب های شهید مطهری تقسیم میشه...

از تو سایت شون نگاه کن، یه ترتیب مطالعه پیشنهاد داده، تقریباً طبق همون جلو برو که سخت نباشه برات

🥰❤️😘