2777
2789
عنوان

پسری ک از شهر دیگه نمیاد به دیدنت چیه🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 695 بازدید | 56 پست
وقتی نمیاد دیدنت..تو این دوسالم رسمی خواستگاری نیومده. فکر نمیکنم جدی باشه و قصدش ازدواج

دلیلش اینه مامانش مخالف دختر از راه دور.  و مادرش داره راضی می‌کنه من اصلا به دوست داشتنش شک ندارم بارها به چشمم دیدم و الآنم داره شرایطش اوکی میکنه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بابا توی رابطه برای خودت و عزت نفست ارزش قائل باشچرا اینجوری خودتونو خار و کوچیک میکنین ها

عزیزم باید تو رابطه خواستشو بگه 

اتفاقاً اون همیشه میگه دلم برات تنگ شده منم میگم اگه دلت تنگ شده چرا نمیای

دلیلش اینه مامانش مخالف دختر از راه دور. و مادرش داره راضی می‌کنه من اصلا به دوست داشتنش شک ندارم ب ...

خوبه که دوست داره. ولی اگه مامانش راصی نشد چی

همیشه رفتارای قشنگ‌،بهتر از حرفای قشنگه...

عزیزم باید تو رابطه خواستشو بگه اتفاقاً اون همیشه میگه دلم برات تنگ شده منم میگم اگه دلت تنگ شده چرا ...

منظورم اینه ک پامیشی میری دیدنش

بگو دلت تنگ میشه خودت بیا

نیومد بدون حرفاش الکیه

هرکسی از یار چیزی خواست هنگام وصال🥲                  من ب محض دیدن تو خاطرت را خواستم🤤

بنظرم بااین فکر و خیال سمی ب رابططتون اسیب نرسون باکسی درد و دل نکن بعضی ها ازحسودی بهت میگن جداشو و ...

باشه عزیزم دلم 

دقیقاً تا اینجا اومدم عنوان کردم فقط مونده بهم بگن خراب 

من میگم چیکار کنم که بیاد دیدنم اینا میگن چطور رفتی شمال

خوب من دختریم که مستقلم و اجازم دست خودمه و حد و حدود خودمو می‌دونم می‌تونم برم تا تهران تا شمال سالم برگردم نمی‌دونم چرا براشون قفله و میان میگن پسر دوست نداره 

من حقیقتش بهم ثابت شده که پسر همه طوری دوستم داره ولی خب به قول شما شرایطشو نداره بهش مرخصی نمیدن بیاد منو ببینه پس فعلاً به قول شما بهتره صبر کنم. ممنونم عزیزم از نظرت و حس خوبت

دلیلش اینه مامانش مخالف دختر از راه دور. و مادرش داره راضی می‌کنه من اصلا به دوست داشتنش شک ندارم ب ...

عزیز من پسری که دنبال لاس زدن باشه و دوست نداشته باشه هزارتومن هم برات خرج نمیکنه چه برسه راه دور باشی 

بخاد ازت استفاده کنه می‌کنه دنبال جواب اینجا نباش بچسب به زندگیت هرچی صلاحت باشه همون میشه اگه نمیاد داره تلاش می‌کنه تا همه چیزو براتو فراهم کنه تا بتونه بیاد خواستگاری